Contact: 0730 650 316
Program L - V: 08:00 - 17:00
comenzi@portokal.ro; online@portokal.ro
9,99 Lei

Deschizi coletul inainte de plataReturnare produs in 30 de zile

Week-end pe continent

Rating:
%
Fara stoc
Cod produs: 978-973-23-1949-9
Editura: Cartea romaneasca
Autor: Stelian Tabaras
Data aparitiei: 2008
Cartea Week-end pe continent scrisa de Stelian Tabaras a aparut la editura Cartea Romaneasca si face parte din Colectia Proza.

Cartea Week-end pe continent scrisa de Stelian Tabaras a aparut la editura Cartea Romaneasca si face parte din Colectia Proza.

Pitoresti, cosmopolite, nuvelele din Week-end pe continent deseneaza harta unei lumi fictive in interiorul careia se petrec uneori evenimente stranii, alteori fapte fabuloase de-a dreptul, se dezleaga mistere teribile - si mai ales teribil de incilcite! -, se urzesc scenarii conspirationiste. Ii veti gasi aici ca personaje chiar pe Eco, pe Eliade si pe Culianu; umbra lor se intinde peste intimplarile fantastice nascocite de Stelian Tabaras. "In proza lui Stelian Tabaras, realitatea concreta a tranzitiei intilneste pe neasteptate mitul si simbolul local, arhaic; lumea globalizata, in culori vii, este striata de alb-negrul epocii comuniste. Nuvelele au un farmec aparte, datorat decupajului precis si mixajului original a doua realitati (cea romaneasca si cea occidentala, lumea trecutului si cea a prezentului). Vizualitatea nucleelor simbolice ar putea incita un scenarist sau un regizor de film. Alerte si misterioase, profunde si pline de umor, cu frazare traductibila, nuvelele lui Stelian Tabaras readuc in atentie pe unul dintre cei mai talentati prozatori ai unei generatii care poate spune acum ceea ce, decenii intregi, a stat nerostit." (Gabriela Adamesteanu)

Mai multe informatii
AutorStelian Tabaras
CategorieLiteratura romana
Data aparitiei2008
EdituraCartea romaneasca
Format130x200
ISBN978-973-23-1949-9
Numar pagini248
Transport GratuitNu
Ratings & Reviews

Scrieti o recenzie

Ratings & Reviews

Scrieti o recenzie

Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.