Contact: 0730 650 316
Program L - V: 08:00 - 17:00
comenzi@portokal.ro; online@portokal.ro
24,95 Lei

Deschizi coletul inainte de plataReturnare produs in 30 de zile

Vreme ciudata la Tokio - Hiromi Kawakami - Editura Polirom

Rating:
%
Fara stoc
Cod produs: 978-973-46-5228-0
Editura: Polirom
Autor: Hiromi Kawakami
Data aparitiei: 2015
Cartea Vreme ciudata la Tokio scrisa de Hiromi Kawakami a aparut la editura Polirom in anul 2015 si face parte din categoria Beletristica.

Cartea Vreme ciudata la Tokio scrisa de Hiromi Kawakami a aparut la editura Polirom in anul 2015 si face parte din categoria Beletristica.

Tsukiko are 38 de ani, lucreaza intr-un birou, traieste singura si ii place sa frecventeze un bar si sa bea sake. Intr-o zi, intimplarea face sa reintilneasca un fost profesor de liceu, un venerabil dascal de literatura caruia, pentru ca nu-si aduce aminte cum il cheama, ii spune sensei. Acesta este cu treizeci de ani mai in virsta, pensionar si vaduv. Legatura lor –careia Hiromi Kawakami ii da ritmul lent al trecerii anotimpurilor – se contureaza discret, iar sensei si fosta lui eleva se intilnesc tot mai des, se bucura impreuna de mincare si de sake, depind tot mai mult unul de celalalt. Pe masura ce prietenia lor se adinceste, lui Tsukiko ii trece prin cap ca mingiierea pe care o gaseste in compania lui sensei ar putea fi ceva mai mult decit amicitia ce i-a apropiat.
 
„Un roman ca un vis, ca o vraja, plin de bunatate, tristete, caldura si o cutremuratoare subtilitate.” (Amy Sackville)
 
„In proza ei discreta, infuzata de ritmurile naturii, ce contrasteaza cu singuratatea celor doua personaje, Hiromi Kawakami surprinde semnele singuratatii, cintarind in acelasi timp intelesul iubirii.” (Booklist)
 

Vreme ciudata la Tokio este un roman sentimental, un roman al prieteniei ce prinde contur de-a lungul unor nopti petrecute intr-un bar unde se bea sake, intre o femeie de treizeci de ani si fostul ei profesor de liceu.” (The Paris Review Daily)

Mai multe informatii
AutorHiromi Kawakami
CategorieLiteratura universala
Data aparitiei2015
EdituraPolirom
Format130x200
ISBN978-973-46-5228-0
Numar pagini208
TraducatorDiana-Elena Tihan
Transport GratuitNu
Ratings & Reviews

Scrieti o recenzie

Ratings & Reviews

Scrieti o recenzie

Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.