Contact: 0730 650 316
Program L - V: 08:00 - 17:00
comenzi@portokal.ro; online@portokal.ro

Vicarul din Wakefield

Rating:
%
Fara stoc
Cod produs: 978-973-724-259-4
Editura: Allfa
Autor: Oliver Goldsmith
Data aparitiei: 2010
Cartea Vicarul din Wakefield scrisa de Oliver Goldsmith a aparut la editura Allfa si face parte din Colectia Literatura universala.

Cartea Vicarul din Wakefield scrisa de Oliver Goldsmith a aparut la editura Allfa si face parte din Colectia Literatura universala.

Vicarul din Wakefield, unicul roman al lui Oliver Goldsmith, a fost publicat in 1766 si a fost dintotdeauna considerat una dintre cele mai interesante povestiri in limba engleza. Oliver Goldsmith isi prezinta eroul, dr. Primrose, ca pe o persoana care reuneste trei calitati importante: acelea de preot, sot si tata. El traieste cu familia in catunul Auburg. Impreuna cu sotia si cei sase copii isi petrece serile in jurul caminului, povestind si ascultind balade. Dar lumea lui nu este perfecta, are mici fisuri prin care se strecoara pacatul. In aceasta atmosfera va incepe sirul de nefericiri ale lui Primrose: sotia si fiicele sunt vanitoase, vor sa intre in societatea inalta a vremii, baiatul cel mare este necugetat etc., dar binele va invinge in final. Farmecul irezistibil al acestui roman consta in faptul ca trezeste imaginatia si interesul cititorului, fara ajutorul unor intimplari extravagante. Geniul autorului se manifesta in constructia personajelor, in ritmul povestirii si in morala cartii.

Mai multe informatii
AutorOliver Goldsmith
CategorieLiteratura clasica
Data aparitiei2010
EdituraAllfa
ISBN978-973-724-259-4
Numar pagini248
Tip copertaBrosata
TraducatorPaul B. Marian
Transport GratuitNu
Ratings & Reviews

Scrieti o recenzie

Ratings & Reviews

Scrieti o recenzie

De acelasi autor

Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.