Contact: 0730 650 316

Program L - V: 08:00 - 18:00

comenzi@portokal.ro; online@portokal.ro

TRANSPORT GRATUIT la comenzi mai mari de 70 lei!

Vand orice, oricand, oricui - ce conteaza cu adevarat in vanzarile B2B?

39,00 Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat

Isbn: 978-606-92578-1-4
Numar pagini: 226
Limba: Romana
Format carte: 145x205

Fii primul care evalueaza acest produs.

Deschizi coletul inainte de plata Returnare produs in 30 de zile Transport gratuit

Transport gratuit
  • Descriere
  • Pareri

Detalii

Cartea Vand orice, oricand, oricui - ce conteaza cu adevarat in vanzarile B2B?, de Adrian M. Cioroianu a aparut la editura Evrika.

„Sunt vânzător, vând. Vând orice, oricând, oricui. Cred cu tărie că un vânzător bun este acela care poate vinde orice. Dacă eu sunt cel mai bun vânzător de telefoane mobile şi de mâine vând piscine, trebuie să fiu şi acolo la fel de bun.” Cu un astfel de crez, că o coloana vertebrală bine înfiptă în realitatea organismului sau profesional numit „Vânzări”, dar şi cu umor, ironii şi reflecţii „de viaţă şi meserie”, Adrian M. Cioroianu îşi prezintă, în cartea să în curs de apariţie la editura EVRIKA, spumoasele experienţe şi învăţături. Nu e puţin lucru să te afli, timp de 15 ani, într-o liga a celor mai buni vânzători de „orice”, să smulgi fiecărei clipe, întâlniri, păţanii, fiecărui succes sau eşec, sensul cel mai de preţ care să te ducă mai sus, să te facă mai bun, să ai viziunea cea mai aplicată pe o piaţă atât de aprig supusă competitivităţii financiare, cum este lumea afacerilor azi.

Cartea este o minunată şi antrenantă relatare, de la „sursă”, a ceea ce ar trebui să fie, în ochii autorului, parcursul ideal al unui învăţăcel în meseria de Salesman, de om de vânzări. Relatare făcută cu evident talent narativ, într-un stil spontan şi lipsit de inhibiţii, plină de detalii simpatice şi trimiteri la picanteriile unor situaţii uneori comice, alteori tragicomice, în care un neiniţiat în ale misterelor profesiei s-ar putea află. În acelaşi timp, textul cărţii rămâne, cu onestitate, unul al împărtăşirii serioase şi generoase, căci a fi om de vânzări nu prespune aplicarea vreunei reţete de-a gata, ci înseamnă o nesfârşită creare de soluţii noi la împrejurări noi, imposibil de prevăzut – de aici coeficientul mare de sfaturi şi ghidări prietenoase prin hăţişurile inerente domeniului. ”Cred că vânzările se învaţă practicând, încercând de fiecare dată metode noi, experimentând tehnici diferite, greşind, testând.”

Adrian M. Cioroianu este un astfel de experimentator de tehnici care a ales să-şi împartă ştiinţă cu cei care îi calcă pe urme şi să pună, în felul asta, o cărămidă proprie la temelia unei instituţii fundamentale pentru mersul economiei globale – The Sales, Vânzările. Cartea să, Vând orice, oricând, oricui. Ce contează cu adevărat în vânzările B2B?, va fi una care, în curând, se va constitui într-o referinţă a domeniului, în România.

Scrie propria ta recenzie

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Valoare
Calitate
Pret
Array ( [0] => 232 [1] => 298 [2] => 301 [3] => 748 [4] => 762 ) | 762
Incarcare...
Va rugam sa asteptati...
Lei
Inscrie-te la newsletter
5% discount pe care il poti folosi la prima comanda de pe site in termen de 5 zile.
Aboneaza-te
Coupon: