facebook portokal

Contact: 0232 217 900

Program L - V: 08:00 - 17:00

comenzi@portokal.ro; online@portokal.ro

  • Utilizarea aplicatiilor de tip CAD - Manual pentru clasele XI-XII

Utilizarea aplicatiilor de tip CAD - Manual pentru clasele XI-XII

23,00 Lei

Disponibilitate: In stoc

Isbn: 978-973-1760-32-2
Editura: CD Press
Numar pagini: 123
Data aparitiei: 2010
Limba: Romana
Format carte: 210x280

Fii primul care evalueaza acest produs.

Deschizi coletul inainte de plataReturnare produs in 30 de zileTransport gratuitTransport gratuit

  • Descriere
  • Pareri

Detalii

Lucrarea Utilizarea aplicatiilor de tip CAD - Manual pentru clasele XI-XII, de Victor-Florin Constantin, Aurel Ciocirlea-Vasilescu, Mariana Constantin si Daniel Besnea a aparut la editura CD Press.

Manualul pentru Utilizarea aplicatiilor de tip CAD trateaza problematica specifica aplicatiilor de tip CAD (interfata grafica, desenarea interactiva, comenzile pentru desenare, pentru editare si facilitatile ajutatoare, textele scrise in desen, hasurarea, cotarea, proiectarea tridimensionala, tiparirea desenelor), in conformitate cu programa analitica in vigoare, pentru licee tehnologice, profil tehnic, clasa a XI-a, ruta directa si clasa a XII-a ruta progresiva.
Lucrarea este sinteza si de informare stiintifico-tehnica, abordand o problematica actuala. Sistematizarea, tratarea temelor si concluziile sprijina obtinerea competentelor necesare.
Tehnologiile de asamblare, precum si unele elemente de calcul, sunt corecte sub aspectul punerii problemei, al conducerii calculelor specifice si al rezultatelor obtinute.
Lucrarea este accesibila studierii de catre elevi si utila nu numai cadrelor didactice care predau acest modul de invatamant, ci tuturor celor interesati, oferind un instrument puternic in educarea tehnicienilor în domeniul CAD.

Scrie propria ta recenzie

 1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Pret
Valoare
Calitate
Incarcare...
Va rugam sa asteptati...