Contact: 0730 650 316
Program L - V: 08:00 - 17:00
comenzi@portokal.ro; online@portokal.ro
23,00 Lei

Deschizi coletul inainte de plataReturnare produs in 30 de zile

Unchiul Rudolf

Rating:
%
Fara stoc
Cod produs: 978-973-50-2500-7
Editura: Humanitas
Data aparitiei: 2009
Cartea Unchiul Rudolf scrisa de Paul Bailey a aparut la editura Humanitas si face parte din Colectia Cartea de pe noptiera.

Cartea Unchiul Rudolf scrisa de Paul Bailey a aparut la editura Humanitas si face parte din Colectia Cartea de pe noptiera.

Personajul secret al acestui roman n-o sa va lase indiferenti: este Romania. La sapte ani, Andrei/Andrew incepe o viata noua alaturi de unchiul Rudolf, talentat tenor roman emigrat la Londra. Povestea lor, sincopata, e un vartej exuberant, colorat ca lumea operetelor in care canta Rudolf. Raman in urma vechile cuvinte ale unei limbi interzise, zapada proaspat cazuta peste padurea incremenita, sangele, berzele de pe hornuri. Si „tara de bestii“. Fantomele trecutului se intorc mereu in vis, imateriale, intangibile; ca sa le exorcizeze, Andrei va trebui sa treaca, multi ani mai tarziu, granitele altor timpuri... „Am citit cartea dintr-o suflare, si cred ca e reverberanta si frumoasa; atat de gratios acordata, perfect echilibrata, pe muchie de cutit intre durere si incantare. M-a emotionat enorm.“ -Ali Smith

Mai multe informatii
CategorieLiteratura contemporana
Data aparitiei2009
EdituraHumanitas
ISBN978-973-50-2500-7
Numar pagini176
Tip copertaBrosata
TraducatorMarius Chivu
Transport GratuitNu
Ratings & Reviews

Scrieti o recenzie

Ratings & Reviews

Scrieti o recenzie

Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.