Contact: 0730 650 316
Program L - V: 08:00 - 17:00
comenzi@portokal.ro; online@portokal.ro
19,90 Lei

Deschizi coletul inainte de plataReturnare produs in 30 de zile

Un targ potrivit pentru un duce

Rating:
%
Fara stoc
Cod produs: 978-606-686-723-8
Editura: Litera
Autor: Sarah MacLean
Data aparitiei: 2014
Cartea Un targ potrivit pentru un duce scrisa de Sarah MacLean a aparut la editura Litera si face parte din Colectia Iubiri de poveste.

Cartea Un targ potrivit pentru un duce scrisa de Sarah MacLean a aparut la editura Litera si face parte din Colectia Iubiri de poveste.

El este Ducele Ucigas, acuzat ca a omorat-o pe Mara Lowe, cu putin timp inainte ca aceasta sa devina… mama lui vitrega. Incapabil sa isi aduca aminte ceva legat de noaptea fatidica, Temple a renuntat la inalta societate si domneste de mai bine de doisprezece ani peste cea mai intunecata zona din Londra, puternic si bogat, dar fara vreo sansa de a-si recupera statutul pierdut cu atata vreme in urma. Pana intr-o seara, cand Mara ii apare in fata ochilor, vie si nevatamata, oferindu-i singurul lucru la care a visat in tot acest timp: iertarea pacatelor. Mara era hotarata sa nu se intoarca niciodata in lumea de care a fugit, insa, cand fratele ei acumuleaza datorii serioase la cazinoul exclusivist al lui Temple, ea nu vede alta cale de a-l salva decat sa-i propuna lui Temple o invoiala: sa stearga datoria fratelui ei, iar ea sa se reintoarca in inalta societate pentru a demonstra tuturor adevarul pe care doar ea il stie: ca Temple nu este un ucigas. Invoiala pare cinstita… pana cand Temple intelege ca Mara Lowe ? si trecutul ei ? ascund mai multe decat s-ar parea la prima vedere. Temple va avea nevoie de o vointa de fier pentru a nu cadea in mrejele acestei femei misterioase si innebunitoare ? care pare dornica sa riste totul de dragul onoarei ?, si pentru a rezista in fata unei iubiri care ar putea sa-l coste mai mult decat propria inima.

Mai multe informatii
AutorSarah MacLean
CategorieRomane de dragoste
Data aparitiei2014
EdituraLitera
ISBN978-606-686-723-8
Numar pagini378
Tip copertaBrosata
Transport GratuitNu
Ratings & Reviews

Scrieti o recenzie

Ratings & Reviews

Scrieti o recenzie

De acelasi autor

Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.