Contact: 0730 650 316
Program L - V: 08:00 - 17:00
comenzi@portokal.ro; online@portokal.ro
9,00 Lei

Deschizi coletul inainte de plataReturnare produs in 30 de zile

Un miliard de ani pana la sfarsitul lumii

Rating:
%
Fara stoc
Cod produs: 978-973-47-0251-0
Editura: Paralela 45
Cartea Un miliard de ani pana la sfarsitul lumii scrisa de Arkadi Strugatki si Boris Strugatki a aparut la editura Paralela 45.

Cartea Un miliard de ani pana la sfarsitul lumii scrisa de Arkadi Strugatki si Boris Strugatki a aparut la editura Paralela 45.

Eroul principal al cartii este un savant matematician care traieste intr-un mediu stiintific in care convietuiesc tot felul de somitati in diferite domenii. Imediat poate fi identificata una dintre acele ‘colonii de creiere’ in care sistemul sovietic aduna specialisti si le dadea o oarecare libertate de creatie stiintifica si ceva privilegii materiale relativ la restul populatiei, cu conditia de a controla cu rigoare si de a prelua la finalizare toate rezultatele cercetarilor acestora. La scurta vreme dupa ce pare sa realizeze un progres decisiv in opera sa stiintifica, apropiindu-se de rezolvarea unei ecuatii care ar fi lamurit multe dintre secretele universului eroului nostru pe nume Maleanov, incep sa i se intample tot felul de evenimente stranii – incercari de mituire de tot felul, apeluri telefonice ciudate, vizite inopinate, cercetari si chiar si banuiala unei acuzatii de crima.

Mai multe informatii
CategorieLiteratura universala
EdituraParalela 45
ISBN978-973-47-0251-0
Transport GratuitNu
Ratings & Reviews

Scrieti o recenzie

Ratings & Reviews

Scrieti o recenzie

Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.