Contact: 0730 650 316
Program L - V: 08:00 - 17:00
comenzi@portokal.ro; online@portokal.ro

Un gest de iubire

Rating:
%
Fara stoc
Cod produs: 978-973-689-560-9
Editura: Humanitas Fiction
Autor: James Meek
Data aparitiei: 2011
Cartea Un gest de iubire scrisa de James Meek a aparut la editura Humanitas Fiction si face parte din Colectia Raftul Denisei.

Cartea Un gest de iubire scrisa de James Meek a aparut la editura Humanitas Fiction si face parte din Colectia Raftul Denisei.

Siberia, 1919. Dincolo de padurile nesfarsite si de campiile batute de crivat, o comunitate ciudata, unde nu exista copii, traieste intr-un sat aflat parca la capatul lumii. Conducatorul lor este Balasov, fostul sot al Annei Petrovna, tanara mama a singurului baiat din sat, care freamata dupa pasiunile lumesti. Izolarea sectei posedate de o fervoare mistica dostoievskiana este doar o parere: in Iazik s-a instalat un regiment ceh, manat in pustiurile inghetate de valtoarea razboiului civil care macina Rusia. Teama pluteste in aer: o serie de crime care coincide cu sosirea anarhistului Samarin spulbera echilibrul precar al comunitatii. Toate personajele acestei carti par insufletite de unul si acelasi sentiment: iubirea. Dar fiecare o intelege altfel -- dragoste trupeasca, iubirea de aproape, devotamentul pentru un ideal, pentru tara sau pentru Dumnezeu -- si este gata sa sacrifice totul, chiar si ultima farama de umanitate, pentru obiectul adoratiei sale. Un gest de iubire este un roman in care istoria unei tari si istoriile unor personaje singulare converg intr-un carusel ametitor al dragostei, crimei, fanatismului religios si ideologic si al ororilor razboiului.

Mai multe informatii
AutorJames Meek
CategorieLiteratura contemporana
ColectiaRaftul Denisei
Data aparitiei2011
EdituraHumanitas Fiction
Format130x200
ISBN978-973-689-560-9
Numar pagini392
Tip copertaBrosata
TraducatorFraga Cusin
Transport GratuitNu
Ratings & Reviews

Scrieti o recenzie

Ratings & Reviews

Scrieti o recenzie

De acelasi autor

 1. Incepem coborarea
  Rating:
  %
  32,00 Lei
 2. Invaziile inimii
  Rating:
  %
  45,00 Lei
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.