Contact: 0730 650 316
Program L - V: 08:00 - 17:00
comenzi@portokal.ro; online@portokal.ro
39,99 Lei

Deschizi coletul inainte de plataReturnare produs in 30 de zile

Un expert in crima. Moartea bantuie in West End

Rating:
%
Fara stoc
Cod produs: 978-973-54-0014-9
Editura: Rao
Autor: Nicola Upson
Data aparitiei: 2009
Un expert in crima. Moartea bantuie in West End este scrisa de Nicola Upson si aparuta la Editura Rao in Colectia Biblioteca RAO.

Un expert in crima. Moartea bantuie in West End este scrisa de Nicola Upson si aparuta la Editura Rao in Colectia Biblioteca RAO.

"Un expert in crima" este prima carte dintr-o excelenta serie care o are ca personaj principal pe autoarea de romane politiste Josephine Tey. Suntem in anul 1934, luna martie, iar Josephine Tey calatoreste din Scotia spre Londra pentru ultima saptamana de spectacole a aclamatei sale piese "Richard de Bordeaux". Bucuria i se transforma insa in groaza, caci sosirea ei coincide cu o crima. Inspectorul Archie Penrose este sigur ca omorul are legatura cu piesa de teatru. "Richard de Bordeaux" a fost, surprinzator, un succes al sezonului, avand un subiect pacifist ce a emotionat oamenii inca marcati de razboi. Acum se pare insa ca Josephine va deveni victima propriului succes, caci sunt in joc atat viata, cat si reputatia ei. O a doua crima confirma suspiciunile inspectorului Penrose ca printre cei care lucreaza la teatru se afla un ucigas. Investigatiile sale il poarta din romantata viata a West Endului londonez in transee, iar el si Josephine Tey trebuie sa se confrunte si cu propriile stafii, dar si cu cineva care nu se va da in laturi de la nimic pentru a indrepta raul facut de o generatie mai veche. Cu un amestec ingenios de franturi din viata reala a lui Josephine Tey, pseudonimul scriitoarei scotiene de romane politiste Elizabeth Macintosh, si fictiune, "Un expert in crima" reprezinta nu doar un tribut adus unei cunoscute scriitoare, ci si un roman politist de atmosfera, cu o actiune ce va captiva orice cititor.

Mai multe informatii
AutorNicola Upson
CategorieHorror/Thriller/Mistery
Data aparitiei2009
EdituraRao
ISBN978-973-54-0014-9
Numar pagini294
Tip copertaBrosata
TraducatorAdelina Vasiliu
Transport GratuitNu
Ratings & Reviews

Scrieti o recenzie

Ratings & Reviews

Scrieti o recenzie

De acelasi autor

Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.