Contact: 0730 650 316
Program L - V: 08:00 - 17:00
comenzi@portokal.ro; online@portokal.ro
Pret standard 25,00 Lei Pret special 22,50 Lei

Deschizi coletul inainte de plataReturnare produs in 30 de zile

Un englez la Paris. Educatia continentala

Rating:
%
Fara stoc
Cod produs: 978-973-50-2484-0
Editura: Humanitas
Autor: Michael Sadler
Data aparitiei: 2010
Cartea Un englez la Paris scrisa de Michael Sadler a aparut la editura Humanitas si face parte din Colectia Rasul lumii.

Cartea Un englez la Paris scrisa de Michael Sadler a aparut la editura Humanitas si face parte din Colectia Rasul lumii.

Ce spera un englez evadat din ceata sa gaseasca in Franta? Joie de vivre, savoir faire si plaisir d'amour. Educatia sentimentala a lui Flaubert se transforma intr-o educatie continentala, careia omul nostru i se supune cuminte, asteptand inflorirea. Cum insa orice transplant poate produce efecte secundare, iata-l pe erou jucand intr-o spumoasa comedie a inadecvarii. Scortos cand lumea e destinsa, ponderat cand totul in jur invita la frivolitate, meditat la „catehismul preludiului“ de doctorande in flirt, el are totusi norocul sa opreasca de fiecare data oistea la doi centimetri de gard. Daca Sting a cantat melancolic despre un englez la New York, Michael Sadler scrie despre o lume agitata, pestrita si in fond incantatoare. E lumea bacanilor complici, a dentistilor fascinati de meserie, a neorevolutionarilor febrili si carcotasi, a doamnelor sic. Concluzia e la mintea cocosului, nu neaparat galic: cu o asemenea pofta de viata, ingropati in mancaruri rafinate si vinuri de poveste, prietenii de dincolo de Canal n-au cum s-o bage pe Maneca. Michael Sadler nu e doar romancier, el are in palmares un doctorat despre neputinta poetilor simbolisti francezi de-a scrie fictiune, dar si scenarii pentru BBC Radio 3 sau pentru televiziune, o istorie a rockului in benzi desenate, un film de arta cu Jean-Louis Trintignant in rolul principal si traduceri din Marivaux si Musset.

Mai multe informatii
AutorMichael Sadler
CategorieLiteratura de divertisment
Data aparitiei2010
EdituraHumanitas
Format130x200
ISBN978-973-50-2484-0
Numar pagini232
Tip copertaBrosata
Ratings & Reviews

Scrieti o recenzie

Ratings & Reviews

Scrieti o recenzie

De acelasi autor

Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.