Contact: 0730 650 316
Program L - V: 08:00 - 17:00
comenzi@portokal.ro; online@portokal.ro
10,00 Lei

Deschizi coletul inainte de plataReturnare produs in 30 de zile

Un chinez pe bicicleta

Rating:
%
Fara stoc
Cod produs: 978-973-707-277-1
Editura: Trei
Data aparitiei: 2010
Cartea Un chinez pe bicicleta scrisa de Ariel Magnus a aparut la editura Trei si face parte din Colectia Fiction Connection.

Cartea Un chinez pe bicicleta scrisa de Ariel Magnus a aparut la editura Trei si face parte din Colectia Fiction Connection.

Castigatorul mai multor premii literare, Ariel Magnus este considerat starul literaturii argentiniene. Un chinez pe bicicleta este un roman teribil de amuzant, care-l poarta pe cititor in universul fraudulos al cartierului chinezesc din Buenos Aires. intregul oras se afla in urmarirea unui piroman supranumit Chibritel, condamnat ca a incendiat unsprezece cladiri si despre care se stie ca o sterge de la locul faptei calare pe o bicicleta. Tipul este chinez. Cand in sfarsit este prins, Li il ia prizonier pe Ramiro, povestitorul romanului. il duce in Chinatown si devin prieteni. Ramiro este din ce in ce mai incantat de noua experienta, de hotii de buzunar pe care ii intalneste si de mediul acestora. Mai mult, are parte de cea mai grozava partida de amor din viata lui. Bonomul gaucho deprinde obiceiurile si moravurile emigrantilor galbeni. Se imprieteneste cu Lito si Chen, se indragosteste de Yintai si devine discipolul favorit al maestrului Li. De fapt, totul se bazeaza pe o confuzie: Li crede ca Ramiro este evreu si doreste sa-l atraga de partea cauzei chineze in razboiul dintre mafiile celor doua grupari de emigranti. Totul se dovedeste o eroare, dar o eroare fecunda, care schimba filosofia de viata a unui argentinian mediocru si lipsit de perspectiva.

Mai multe informatii
CategorieLiteratura universala
Data aparitiei2010
EdituraTrei
ISBN978-973-707-277-1
Numar pagini256
Tip copertaBrosata
TraducatorCarmen Otilia Spinu
Transport GratuitNu
Ratings & Reviews

Scrieti o recenzie

Ratings & Reviews

Scrieti o recenzie

Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.