Contact: 0730 650 316
Program L - V: 08:00 - 17:00
comenzi@portokal.ro; online@portokal.ro

Ultimul dintre oamenii presedintelui - Bob Woodward - Editura Litera

Rating:
%
Fara stoc
Cod produs: 978-606-33-3763-5
Editura: Litera
Data aparitiei: 2019
Cartea Ultimul dintre oamenii presedintelui scrisa de Bob Woodward a aparut la editura Litera in anul 2019 si face parte din categoria Stiinte umaniste.

Cartea Ultimul dintre oamenii presedintelui scrisa de Bob Woodward a aparut la editura Litera in anul 2019 si face parte din categoria Stiinte umaniste.

"Povestea lui Nixon nu se termina aici”, a marturisit Alexander Butterfield, aghiotantul care a facut public cel mai mare secret al presedintelui – sistemul de inregistrare ce a oferit dovada Afacerii Watergate si a pus capat mandatului lui Nixon. Vreme de trei ani, lucrand si observand totul intr-un birou lipit de Biroul Oval, Butterfield a fost adesea primul care il edea pe Nixon de dimineata si ultimul care il vedea noaptea, cel mai periculos martor si cel care ii cunostea toate secretele. Bob Woodward ne ofera una dintre ultimele piese ale acestui puzzle, intr-o povestire urprinzatoare si adesea socanta. Butterfield insusi – si unele dintre miile de documente pe care le-a luat din Casa Alba in vremea administratiei Nixon – dezvaluie secretele presedintelui, furiile si obsesiile, dar si inselatoriile sale.

"Acest volum amplifica, mai degraba decat sa refaca, portretul cunoscut, aproape miltonian, al celui de-al 37-lea presedinte...un despot duplicitar, obsedat de inamici si de razbunare si, nu in ultimul rand, ezitant cand vine vorba despre minciunile spuse publicului si incalcarea legii." - The New York Times

"Ultimul dintre oamenii presedintelui nu ar putea fi mai relevanta si nu ar fi putut aparea intr-un moment mai oportun decat azi, cand ne intrebam ce ii motiveaza pe candidati, cum iau cu adevarat decizii, cine sunt cei din jurul lor si care sunt valorile lor politice si personale reale?" - Politico

Bob Woodward este redactor la Washington Post, unde lucreaza de 47 de ani. Este unul dintre cei care au contribuit la realizarea investigatiilor care au condus in cele din urma la demisia presedintelui Nixon. Este autor sau coautor a 18 carti, dintre care 12 bestselleruri, castigator a doua Premii Pulitzer.

Mai multe informatii
CategorieStiinte umaniste
Data aparitiei2019
EdituraLitera
Format200x140
ISBN978-606-33-3763-5
Numar pagini384
Tip copertaNecartonata
TraducatorPetru Iamandi
Transport GratuitNu
Ratings & Reviews

Scrieti o recenzie

Ratings & Reviews

Scrieti o recenzie

Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.