Contact: 0730 650 316
Program L - V: 08:00 - 17:00
comenzi@portokal.ro; online@portokal.ro
25,00 Lei

Deschizi coletul inainte de plataReturnare produs in 30 de zile

Ultima iesire spre Brooklyn

Rating:
%
Fara stoc
Cod produs: 978-973-689-373-5
Editura: Humanitas Fiction
Autor: Hubert Selby Jr.
Cartea Ultima iesire spre Brooklyn scrisa de Hubert Selby Jr. a aparut la editura Humanitas Fiction si face parte din Colectia Raftul Denisei.

Cartea Ultima iesire spre Brooklyn scrisa de Hubert Selby Jr. a aparut la editura Humanitas Fiction si face parte din Colectia Raftul Denisei.

Romanul Ultima iesire spre Brooklyn este intr-adevar una dintre marile opere de fictiune despre labirintul underground al metropolei americane. El reprezinta, alaturi de romanele lui Jack Kerouac si William Burroughs, actul de nastere al unei noi literaturi. Ultima iesire spre Brooklyn a fost ecranizat in 1989 in regia lui Uli Edel, cu Jennifer Jason Leigh, Stephen Lang, Sam Rockwell si Stephen Baldwin in rolurile principale. Suscitand reactii extreme inca de la aparitie, de la contestari furibunde la veneratie pura si neconditionata, Ultima iesire spre Brooklyn aduce pentru prima oara la lumina universul dezmostenitilor din metropolele Americii, o lume trezita din Marele Vis American la realitatea cruda si fara speranta. Din ea fac parte Tralala, prostituata care isi rateaza unica sansa la fericire, Harry, muncitorul ce descopera in timpul unei greve adevaruri de neconceput despre sine, Georgette, travestitul condamnat la iubiri sordide, Vinnie, batausul fara scrupule gasindu-si placerea numai in suferinta celorlalti. O carte de intensitate dostoievskiana, populata de efigiile unei umanitati pentru care alcoolul, drogurile si violenta sunt singurele solutii si perspective.

Mai multe informatii
AutorHubert Selby Jr.
CategorieLiteratura contemporana
ColectiaRaftul Denisei
EdituraHumanitas Fiction
Format130x200
ISBN978-973-689-373-5
Numar pagini265
Tip copertaBrosata
TraducatorAdrian Buz
Transport GratuitNu
Ratings & Reviews

Scrieti o recenzie

Ratings & Reviews

Scrieti o recenzie

De acelasi autor

Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.