facebook portokal

Contact: 0232 217 900

Program L - V: 08:00 - 17:00

comenzi@portokal.ro; online@portokal.ro

  • TVA - jurisprudenta curtii de justitie a uniunii europene

TVA - jurisprudenta curtii de justitie a uniunii europene

Autori: Viorel Terzea
119,00 Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat

Isbn: 978-606-673-894-1
Numar pagini: 956
Data aparitiei: 2016
Limba: Romana
Tip coperta: Brosata

Fii primul care evalueaza acest produs.

Deschizi coletul inainte de plataReturnare produs in 30 de zileTransport gratuitTransport gratuit

  • Descriere
  • Pareri

Detalii

Lucrare TVA - jurisprudenta curtii de justitie a uniunii europene, de Viorel Terzea a aparut la editura Universul Juridic.

Culegerea TVA - jurisprudenta curtii de justitie a uniunii europene cuprinde o selectie a celor mai reprezentative hotarari ale Curtii de Justitie a Uniunii Europene in materie de TVA.
TVA – Jurisprudenta Curtii de Justitie a Uniunii Europene ofera solutii concrete problemelor legate de aplicarea dispozitiilor din noul Cod fiscal in materie de TVA, avand in vedere ca, potrivit art. 11 alin. (11) din noul Cod fiscal, autoritatile fiscale sunt obligate sa tina cont de jurisprudenta Curtii de Justitie a Uniunii Europene.
In cadrul lucrarii este prezentat modul de interpretare a Curtii de Justitie a Uniunii Europene in ceea ce priveste: deducerea TVA, frauda fiscala, operatiuni impozabile, persoane obligate la TVA, baza de impozitare, scutiri de la plata TVA etc.
Cartea este destinata tuturor practicienilor din domeniul fiscal, persoanelor implicate in solutionarea litigiilor fiscale, consultantilor fiscali, precum si tuturor agentilor economici platitori de TVA.

Scrie propria ta recenzie

 1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Pret
Valoare
Calitate
Incarcare...
Va rugam sa asteptati...