Contact: 0730 650 316
Program L - V: 08:00 - 17:00
comenzi@portokal.ro; online@portokal.ro
21,80 Lei

Deschizi coletul inainte de plataReturnare produs in 30 de zile

Timpul fara despartire: un raspuns la problemele existentei noastre

Rating:
%
Fara stoc
Cod produs: 978-973-166-201-5
Editura: Lumen
Cartea Timpul fara despartire: un raspuns la problemele existentei noastre scrisa de Aura Ciobotaru a aparut la editura Lumen.

Cartea Timpul fara despartire: un raspuns la problemele existentei noastre scrisa de Aura Ciobotaru a aparut la editura Lumen.

"Ce legatura e intre facultatile noastre de gandire si de decizie si cunoasterea noastra si raspunsurile pe care le cautam? Lucrurile care sunt de undeva trec, pentru ca nu sunt dupa o alegere de catre noi, pentru hotarari pe care le iau oamenii, cum cred ei, cum stiu sau se simt… Perceptiile noastre apar pe acest fond, starea in care noi ne gasim cu lumea… Lumea mea e un loc in care eu am uitat realitatea obiectului ei, in intunericul meu, obiect care a ramas atunci in lumea care nu e a mea. Limbajul nostru, pe care-l folosim cand comunicam despre noi cu ceilalti, ne spune si ceva despre inceputul existentei noastre. Timpul apare ca limita dintre adevar si neadevar, timpul in care se desfasoara laturile existentei noastre, insa nu se continua cu un timp al adevarului, nu ne comunica real adevarului. Ci un sfarsit pentru timp, de unde ne da putere sa traim mai adevarat. Dar moartea noastra -e fara obiect..."

Mai multe informatii
CategorieLiteratura romana
EdituraLumen
ISBN978-973-166-201-5
Transport GratuitNu
Ratings & Reviews

Scrieti o recenzie

Ratings & Reviews

Scrieti o recenzie

Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.