Contact: 0730 650 316
Program L - V: 08:00 - 17:00
comenzi@portokal.ro; online@portokal.ro
69,00 Lei

Deschizi coletul inainte de plataReturnare produs in 30 de zile

Teste-grila pentru examenele de admitere si definitivat in profesiile juridice - Noni-Emil Iordache - Editura Universul Juridic

Rating:
%
Fara stoc
Cod produs: 978-606-39-0833-0
Editura: Universul Juridic
Autor: Noni-Emil Iordache
Data aparitiei: 2021
Cartea Teste-grila pentru examenele de admitere si definitivat in profesiile juridice scrisa de Noni-Emil Iordache a aparut la editura Universul Juridic in anul 2021 si face parte din categoria Drept si legislatie.

Cartea Teste-grila pentru examenele de admitere si definitivat in profesiile juridice scrisa de Noni-Emil Iordache a aparut la editura Universul Juridic in anul 2021 si face parte din categoria Drept si legislatie.

Teste-grila pentru examenele de admitere si definitivat in profesiile juridice. Drept procesual civil. Editia a II-a, revizuita si adaugita

Lucrarea Teste-grila pentru examenele de admitere si definitivat in profesiile juridice. Drept procesual civil a aparut ca o necesitate si o incurajare in vederea unei pregatiri temeinice pentru examenele de admitere si definitivare in profesiile juridice, fara a avea pretentia ca reprezinta ceva mai mult decat o „tabara de antrenament” pentru toti cei care vor participa la diferitele examene care presupun dobandirea unor cunostinte solide de drept procesual civil.
 
Lucrarea Teste-grila pentru examenele de admitere si definitivat in profesiile juridice. Drept procesual civil contine peste 2000 de grile si este dezvoltata pe structura Codului de procedura civila, asigurand o evaluare graduala si eficace a cunostintelor dobandite.
 
Ineditul lucrarii „Teste-grila pentru examenele de admitere si definitivat in profesiile juridice. Drept procesual civil” consta in faptul ca aceasta cuprinde mai multe teste-grila redactate intr-o maniera noua. Variantele de raspuns sunt insotite de trimiteri la textele legale, astfel incat cei interesati sa poata intelege optiunile autorului, punandu-se un accent deosebit pe aspecte de finete juridica.
 
La elaborarea acestei lucrari s-a avut in vedere tematica disciplinei Drept procesual civil, elaborata de Institutul National al Magistraturii, pentru concursul de admitere in magistratura din 2019, si cea elaborata de Uniunea Nationala a Barourilor din Romania, pentru concursul de admitere in profesia de avocat, din 2020.
Mai multe informatii
AutorNoni-Emil Iordache
CategorieDrept/Legislatie
ColectiaExamene
Data aparitiei2021
EdituraUniversul Juridic
Format240x170
ISBN978-606-39-0833-0
Numar pagini430
Tip copertaNecartonata
Transport GratuitNu
Ratings & Reviews

Scrieti o recenzie

Ratings & Reviews

Scrieti o recenzie

De acelasi autor

Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.