Contact: 0730 650 316
Program L - V: 08:00 - 17:00
comenzi@portokal.ro; online@portokal.ro
69,00 Lei

Deschizi coletul inainte de plataReturnare produs in 30 de zile

Teste-grila pentru admiterea la INM, avocatura si notariat. Drept civil. Ed.5 (2021) - Veronica Stoica, Laurentiu Dragu, Cornel Falcusan

Rating:
%
Fara stoc
Cartea Teste-grila pentru admiterea la INM, avocatura si notariat. Drept civil. Ed.5 (2021 ) scrisa de Veronica Stoica, Laurentiu Dragu, Cornel Falcusan a aparut la editura Universul Juridic in anul 2019 si face parte din categoria Drept si legislatie.

Cartea Teste-grila pentru admiterea la INM, avocatura si notariat. Drept civil. Ed.5 (2021 ) scrisa de Veronica Stoica, Laurentiu Dragu, Cornel Falcusan a aparut la editura Universul Juridic in anul 2019 si face parte din categoria Drept si legislatie.

Teste-grila pentru admiterea la INM, avocatura si notariat. Drept civil. Editia a V-a, revazuta si adaugita
 
Testele-grila sunt concepute, avand la baza bibliografia existenta in tematica de promovare atat a examenelor de licenta, cat si a altor examene sau concursuri pentru ocuparea unor functii juridice din cadrul sistemului judiciar. Lucrarea cuprinde peste 2000 de teste din materia dreptului civil, disciplina cu un volum mare de informatii si reguli, dar fara de care nu se poate realiza formarea profesionala a viitorilor juristi.
 
Lucrarea nu este conceputa cu pretentia epuizarii testelor-grila care pot fi formulate din problematica existenta, dar reprezinta o incercare a noastra de a veni in sprijinul celor care doresc sa imbratiseze una dintre profesiile juridice, pe care absolvirea studiilor universitare de drept o confera. Cele peste 2000 de teste-grila din materia dreptului civil au la baza noile reglementari cuprinse in Codul civil si in legislatia cu incidenta in domeniu.
 
Ideea revizuirii, in conformitate cu noua legislatie in domeniu, a adaugirii si completarii acestor teste-grila a fost ca, in masura in care este posibil, lucrarea sa constituie un instrument util de lucru pentru toti studentii si absolventii facultatilor de drept si sa reprezinte un ajutor semnificativ pentru promovarea examenelor pe care le vor sustine, in vederea imbratisarii unei cariere juridice de succes.
 
Testele-grila formulate angreneaza gandirea, logica, ne ajuta sa realizam conexiuni, dar in acelasi timp necesita un studiu individual intens care cu siguranta va conduce la dobandirea succesului.

Mai multe informatii
AutorCornel Falcusan, Laurentiu Dragu, Veronica Stoica
CategorieDrept/Legislatie
ColectiaExamene
Data aparitiei2021
EdituraUniversul Juridic
Format240x170
ISBN978-606-39-0844-6
Numar pagini303
Tip copertaBrosata
Transport GratuitNu
Ratings & Reviews

Scrieti o recenzie

Ratings & Reviews

Scrieti o recenzie

De acelasi autor

Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.