facebook portokal

Contact: 0730 650 316

Program L - V: 08:00 - 17:00

comenzi@portokal.ro; online@portokal.ro

  • Teste de matematica pentru Simularea Evaluarii Nationale la clasa a 8-a - Anton Negrila, Maria Negrila - Editura Paralela 45

Teste de matematica pentru Simularea Evaluarii Nationale la clasa a 8-a - Anton Negrila, Maria Negrila - Editura Paralela 45

18,00 Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat

Isbn: 978-973-47-3468-9
Editura: Paralela 45
Numar pagini: 112
Data aparitiei: 2021
Limba: Romana
Format carte: 200X260
Tip coperta: Necartonata

Fii primul care evalueaza acest produs.

Deschizi coletul inainte de plataReturnare produs in 30 de zileTransport gratuitTransport gratuit

  • Descriere
  • Pareri

Detalii

Cartea Teste de matematica pentru Simularea Evaluarii Nationale la clasa a 8-a scrisa de Anton Negrila, Maria Negrila a aparut la edituraParalela 45 in anul2021 si face parte din categoriaInvatamant si educatie.

Avizat M.E.C. conform O.M. nr. 5318/21.11.2019

Simularea examenului de Evaluare Nationala, sustinuta de elevii clasei a 8-a, reprezinta un reper important in parcursul scolar al acestora, deoarece ii familiarizeaza cu rigorile examenului si le ofera o imagine clara a nivelului real de pregatire atins la disciplina respectiva.

Aceasta lucrare se adreseaza elevilor de clasa a 8-a care doresc sa aprofundeze si sa consolideze continuturile prevazute de programa scolara pentru disciplina Matematica, in vederea sustinerii examenului de Simulare a Evaluarii Nationale.

Culegerea de fata ofera posibilitatea recapitularii materiei prin intermediul a 40 de teste de matematica realizate dupa modelul actual al subiectului de examen si insotite de solutii de rezolvare. Exercitiile si problemele propuse au fost atent selectate si gradate ca dificultate, pentru a fixa continuturile teoretice si pentru a crea competentele necesare rezolvarii subiectelor. Prin parcurgerea atenta a exercitiilor si a problemelor propuse, elevii isi pot verifica stadiul de pregatire si pot actiona pentru remedierea eventualelor lipsuri in cunostintele dobandite.

Lucrarea este utila tuturor celor care doresc sa se pregateasca atat pentru Simularea Evaluarii Nationale, cat si pentru examenul propriu-zis!

Scrie propria ta recenzie

 1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Calitate
Pret
Valoare
Incarcare...
Va rugam sa asteptati...