Contact: 0730 650 316

Program L - V: 08:00 - 21:00

comenzi@portokal.ro; online@portokal.ro

TRANSPORT GRATUIT la comenzi mai mari de 70 lei!

Teste de geografie pentru gimnaziu - clasa a V-a

Autori: Dorina Cheval
18,00 Lei

Disponibilitate: In stoc

Isbn: 978-606-683-286-1
Numar pagini: 112
Data aparitiei: 2015
Limba: Romana
Tip coperta: Brosata

Fii primul care evalueaza acest produs.

Deschizi coletul inainte de plata Returnare produs in 30 de zile Transport gratuit

Transport gratuit
  • Descriere
  • Pareri

Detalii

Lucrarea Teste de geografie pentru gimnaziu clasa a V-a, de Dorina Cheval si Adina Serban a aparut la editura Didactica Publishing House.

În conformitate cu programa școlară în vigoare, pentru clasele V-VIII.
Lucrarea este concepută pe baza competențelor generale și specifice din Curriculum național, aducând elemente de noutate în ceea ce privește tehnologia de elaborare procedurală a itemilor și a cerințelor acestora.

Succesiunea testelor respectă structura conținuturilor programei școlare și acoperă următoarele capitole: Test inițial, Pământul ca planetă, Relieful Pământului, Atmosfera – caracteristici generale, Hidrosfera, Biosfera, Noțiuni de geografie a populației și așezărilor, Resursele naturale și activitățile antropice, Test sumativ.

Fiecare unitate de învățare are, în deschidere, o sinteză care esențializează informațiile teoretice referitoare la fenomenele geografice respective, în continuare fiind proiectați itemi care valorizează gândirea critică, comparația, problematizarea, eseul structurat sau liber, schemele logice sau elementele de joc didactic (aritmogrif), precum și modele de fișe de lucru.

Fiecare test, care este proiectat pe două pagini, este însoțit de un sugestiv și util suport grafic și cartografic, menit să ofere utilizatorilor o gamă cât mai largă de situații-problemă. Ilustrațiile, fie că este vorba de hărți mute, de hărți fizice sau politice, de fotografii, scheme sau grafice (de tipul climogramelor, piramidelor de vârstă, graficelor procentuale etc.) sunt clare, atractive, în conformitate cu nivelul de vârstă și de înțelegere al elevilor, fiind un real suport în evaluarea corectă a acestora.

Scrie propria ta recenzie

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Valoare
Calitate
Pret
Array ( [0] => 232 [1] => 309 [2] => 310 [3] => 316 ) | 316
Incarcare...
Va rugam sa asteptati...
Lei
Inscrie-te la newsletter
5% discount pe care il poti folosi la prima comanda de pe site in termen de 5 zile.
Aboneaza-te
Coupon: