Portokal

Contact: 0730 650 316

Program L - V: 08:00 - 21:00

comenzi@portokal.ro; online@portokal.ro

Tehnologii generale in industria alimentara

Autori: Stoica Felicia
38,15 Lei

Disponibilitate: In stoc

Isbn: 978-606-11-2281-3
Editura: Sitech
Numar pagini: 473
Data aparitiei: 2012
Limba: Romana
Format carte: 170x240

Fii primul care evalueaza acest produs.

Deschizi coletul inainte de plata Returnare produs in 30 de zile Transport gratuit
  • Descriere
  • Pareri

Detalii

Cartea Tehnologii generale in industria alimentara scrisa de Stoica Felicia a aparut la Editura Sitech.

In prezenta lucrare sunt adunate o serie de determinari si analize fizice,fizico-chimice si chimice pentru industria berii,a sucurilor naturale din fructe,a drojdiei de panificatie,otetului si bauturilor alcoolice naturale,toate fiind incluse in rapura industriei alimentare fermentative. Este structurata pe 9 capitole,fiecare cuprinzand conditiile de calitate pentru produsul finit respectiv,conditii impuse de legislatia in vigoare si determinarile chimice propriu-zise. Indrumatorul Tehnologii generale in industria alimentara fermentativa se adreseaza studentilor anului III specializarea Tehnologia prelucrarii produselor alimentare ai Facultatii de Horticultura.El poate constitui o sursa de informare si pentru specialistii din productie. Fiind prima lucrare care cuprinde analize din mai multe ramuri ale industriei alimentare fermentative,este deschisa tuturor sugestiilor si recomandarilor ulterioare.

Scrie propria ta recenzie

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Valoare
Calitate
Pret
Incarcare...
Va rugam sa asteptati...
Lei
Inscrie-te la newsletter
5% discount pe care il poti folosi la prima comanda de pe site in termen de 5 zile.
Aboneaza-te
Coupon: