Contact: 0730 650 316
Program L - V: 08:00 - 17:00
comenzi@portokal.ro; online@portokal.ro

Tehnici de realizare a portretului. Micul atelier - Koroknai Zsolt - Editura Casa

Rating:
%
Fara stoc
Cod produs: 978-606-8189-36-9
Editura: Casa
Autor: Koroknai Zsolt
Data aparitiei: 2011
Cartea Tehnici de realizare a portretului. Micul atelier scrisa de Koroknai Zsolt a aparut la editura Casa si face parte din categoria Arta.

Cartea Tehnici de realizare a portretului. Micul atelier scrisa de Koroknai Zsolt a aparut la editura Casa si face parte din categoria Arta.

Pornind de la faptul ca particularitatea cea mai importanta a realizarii unui portret o constituie relatia de reciprocitate dintre artist si modelul sau, aceasta carte se doreste un indrumator pentru cei care doresc sa se initieze in desenarea portretelor.
Pas cu pas, cititorul este informat care sunt materialele de lucru necesare realizarii unui portret si cum se intrebuinteaza acestea, care este rolul schitelor si in ce consta asigurarea conditiilor pentru desenarea portretului.
Sunt prezentate apoi notiuni de anatomie artistica, avand rolul de a aduce in atentia cititorului proportiile fetei umane, particularitatile de varsta, ajungandu-se apoi, in mod treptat, la initierea acestuia in tehnicile de lucru specifice portretului: carbune, creioane pastel, ulei.
Un capitol special este rezervat realizarii si utilizarii paspartuurilor, precum si semnarii lucrarilor.
Cartea se incheie cu un capitol dedicat analizei plastice a lucrarilor realizate, prin care i se dezvaluie portretistului in devenire cum sa-si autoevalueze in mod realist si constructiv lucrarea, respectiv cu un mic dictionar de termeni specifici artei realizarii de portrete.

Mai multe informatii
AutorKoroknai Zsolt
CategorieArta
Data aparitiei2011
EdituraCasa
Format290x210
ISBN978-606-8189-36-9
Numar pagini88
Tip copertaNecartonata
Ratings & Reviews

Scrieti o recenzie

Ratings & Reviews

Scrieti o recenzie

De acelasi autor

Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.