Contact: 0730 650 316
Program L - V: 08:00 - 17:00
comenzi@portokal.ro; online@portokal.ro
10,00 Lei

Deschizi coletul inainte de plataReturnare produs in 30 de zile

Tablou pentru o poveste de dragoste - Richard Milward - Editura Pandora M

Rating:
%
Fara stoc
Cod produs: 978-973-88901-3-8
Editura: Pandora M
Autor: Richard Milward
Data aparitiei: 2010
Cartea Tablou pentru o poveste de dragoste scrisa de Richard Milward a aparut la editura Pandora M si face parte din categoria Beletristica.

Cartea Tablou pentru o poveste de dragoste scrisa de Richard Milward a aparut la editura Pandora M si face parte din categoria Beletristica.
Conceput sub forma unui bloc compact si scris parca dintr-un foc continuu, Tablou pentru o poveste de dragoste urmareste drumul spre celebritate al lui Bobby Artistul, oferind in acelasi timp un portret viu si carismatic al unei lumi imbibate de droguri, plina de fantezie si profund disfunctionala. Eroii lui Milward, desi pe buza prapastiei, izbutesc, in marea lor majoritate, sa se salveze ca prin miracol de la colaps. Si Bobby Artistul – un fel de Klimt ingenuu –, si Johnnie gasesc taria sa se sustraga drogurilor si mortii, incepand o noua viata, iar partenerele lor, Georgie si Ellen, doldora de iubire, le stimuleaza apetitul pentru existenta si normalitate. Un roman impresionant, despre generozitate, nenoroc, curaj, inocenta si melancolie, un semn clar ca niciodata, nici chiar in cea mai rea dintre lumile posibile, meciul nu este deloc pierdut, atata vreme cat exista iubire.

Mai multe informatii
AutorRichard Milward
CategorieLiteratura contemporana
Data aparitiei2010
EdituraPandora M
ISBN978-973-88901-3-8
Numar pagini320
Tip copertaBrosata
TraducatorRaluca Maria Dumitru
Transport GratuitNu
Ratings & Reviews

Scrieti o recenzie

Ratings & Reviews

Scrieti o recenzie

De acelasi autor

Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.