facebook portokal

Contact: 0730 650 316

Program L - V: 08:00 - 18:00

comenzi@portokal.ro; online@portokal.ro

  • Studiul pozitiilor la vioara: Caietul II. Pozitia I

Studiul pozitiilor la vioara: Caietul II. Pozitia I

Autori: Robert Klenck
24,00 Lei

Disponibilitate: In stoc

Isbn: 978-973-9054-74-4
Editura: Grafoart
Numar pagini: 77
Data aparitiei: 2011
Limba: Romana
Format carte: 205x285

Fii primul care evalueaza acest produs.

Deschizi coletul inainte de plataReturnare produs in 30 de zileTransport gratuitTransport gratuit

  • Descriere
  • Pareri

Detalii

Lucrarea Studiul pozitiilor la vioara: Caietul II. Pozitia I, de Robert Klenck a aparut la editura Grafoart.

Materialul didactic muzical se extinde, din punct de vedere tonal, cu exercitii tehnice si studii in toate tonalitatile majore si minore. Studiul acestora trebuie sa fie precedat de executia gamei si a arpegiilor de tonica si de septima de dominanta in care sunt scrise exercitiile si studiile, pregatind astfel intonatia lor pe baza tonala. In acest scop am adaugat, la tabloul gamelor majore si minore, arpegiile de tonica si de septima de dominanta aferente.
Pentru ca studiul intregului material sa fie minutios si pentru a obtine un randament cat mai bun in realizarea tehnicii si valorificarii continutului muzical, am indicat diverse modele de studiu, trasaturi de arcus, variante ritmice, precum si semne de dinamica corespunzatoare unei frazari muzicale naturale.
Cum materialul cuprins in Caietul II nu epuizeaza tratarea tutuor problemelor cantatului in pozitia I, profesorul Klenck recomanda lucrari de specialitate ce urmeaza a fi studiate paralel cu metoda lui, urmarind astfel o cat mai temeinica insusire a pozitiei I.
Este deci recomandabil ca elevul sa-si consolideze cunostintele si deprinderile cantatului in aceasta pozitie, parcurgand si alte materile: game, exercitii, studii, piese etc. Numai in felul acesta isi va asigura trecerea la studiul celorlalte pozitii. - Prof. Alexandru Theodorescu

Scrie propria ta recenzie

 1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Calitate
Pret
Valoare
Incarcare...
Va rugam sa asteptati...