Contact: 0730 650 316
Program L - V: 08:00 - 17:00
comenzi@portokal.ro; online@portokal.ro

Stigmatul Casandrei

Rating:
%
Fara stoc
Cod produs: 978-973-689-275-2
Editura: Humanitas Fiction
Data aparitiei: 2008
Cartea Stigmatul Casandrei scrisa de Cinghiz Aitmatov a aparut la editura Humanitas Fiction si face parte din Colectia Raftul Denisei.

Cartea Stigmatul Casandrei scrisa de Cinghiz Aitmatov a aparut la editura Humanitas Fiction si face parte din Colectia Raftul Denisei.

Ce ramane din Stigmatul Casandrei dupa ce afli din paginile lui despre sinuciderea spectaculoasa in cosmos a unui savant rus, transmisa in direct la televiziune cu tot dichisul, despre linsarea unui futurolog american savarsita pe pamant american de catre o multime iesita din minti sau a unei studente aflate printre demonstrantii spumegand de furie din Piata Rosie? Ramane strigatul deznadajduit al unui om care vrea sa spuna adevarul si nu este crezut, asa cum Casandra, la randul ei, fusese blestemata sa i se puna la indoiala adevarurile rostite. Iar acest adevar, strigat cu disperare si necrezut de nimeni, este ca Raul se afla in oameni, indiferent ce nume poarta: "capcanele pentru cadavre" puse de militarii sovietici in Afganistan pentru uciderea populatiei civile, faradelegile savarsite in vremea balaurului cu doua capete, numit pe scurt Hitlerstalin sau Stalinhitler, sau "productia fetusilor-x" - copii ai nimanui insamantati in uterele-incubator ale detinutelor din Uniunea Sovietica pentru crearea omului nou.

Mai multe informatii
CategorieLiteratura contemporana
Data aparitiei2008
EdituraHumanitas Fiction
Format130x200
ISBN978-973-689-275-2
Numar pagini256
Tip copertaBrosata
Transport GratuitNu
Ratings & Reviews

Scrieti o recenzie

Ratings & Reviews

Scrieti o recenzie

Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.