Contact: 0730 650 316
Program L - V: 08:00 - 17:00
comenzi@portokal.ro; online@portokal.ro
Pret standard 29,95 Lei Pret special 23,96 Lei

Deschizi coletul inainte de plataReturnare produs in 30 de zile

Spitalul in miscare - Schimbari organizationale si conditii de munca

Rating:
%
Fara stoc
Cod produs: 978-973-46-5623-3
Editura: Polirom
Autor: F. Moatty, Mihai Dinu Gheorghiu
Data aparitiei: 2017
Cartea Spitalul in miscare - Schimbari organizationale si conditii de munca scrisa de Mihai Dinu Gheorghiu, F. Moatty a aparut la editura Polirom .

Cartea Spitalul in miscare - Schimbari organizationale si conditii de munca scrisa de Mihai Dinu Gheorghiu, F. Moatty a aparut la editura Polirom .

Spitalul a facut recent in Franta obiectul unor reforme succesive vizind aspecte economice, organizationale si profesionale, cu scopul declarat de a controla cheltuielile si de a le adapta la evolutia cererii de ingrijiri medicale in contextul imbatrinirii populatiei. Dupa unii specialisti, aceste reforme introduc legile pietei in domeniul sanatatii, spitalul „imbolnavindu-se de rentabilitate”. Dupa altii, intrucit acoperirea cheltuielilor pentru sanatate devine tot mai problematica, mentinerea accesului la ingrijiri si lupta contra inegalitatilor necesita cresterea eficientei spitalului. Volumul prezinta controversele legate de gestionarea spitalului in conditiile actuale si ridica problema costului reformelor asupra personalului in lipsa caruia sistemul de sanatate nu ar putea functiona. Bazindu-se pe studii statistice si pe propriile anchete in care au intervievat o mare diversitate de membri ai personalului spitalicesc, autorii ofera propria viziune asupra acestor reforme si a viitorului spitalului. 

 
„Ne aflam in fata unei «carti de invatatura» pentru toti cei interesati de modernizarea si eficientizarea asistentei medicale spitalicesti, oferind o analiza critica a evolutiei institutionale a spitalului, cea mai importanta componenta a asistentei medicale din orice sistem sanitar, atit prin complexitatea si nivelul stiintific si tehnic, cit si prin consumul de resurse. Cititorul avizat va descoperi unghiuri de vedere care pun in lumina mecanismele de finete ale relatiilor interumane ce guverneaza specificul vietii unei organizatii atit de complexe cum este spitalul.” (Vasile Cepoi)

Prefata de Vasile Cepoi
Mai multe informatii
AutorF. Moatty, Mihai Dinu Gheorghiu
Data aparitiei2017
EdituraPolirom
Format235x165
ISBN978-973-46-5623-3
Numar pagini288
Tip copertaBrosata
Transport GratuitNu
Ratings & Reviews

Scrieti o recenzie

Ratings & Reviews

Scrieti o recenzie

De acelasi autor

Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.