Contact: 0730 650 316
Program L - V: 08:00 - 17:00
comenzi@portokal.ro; online@portokal.ro
Pret standard 45,00 Lei Pret special 40,50 Lei

Deschizi coletul inainte de plataReturnare produs in 30 de zile

Specia rebela. Despre creativitatea oamenilor si despre modul in care ea schimba lumea - David Eagleman, Anthony Brandt - Editura Humanitas

Rating:
%
In stoc
Cartea Specia rebela. Despre creativitatea oamenilor si despre modul in care ea schimba lumea scrisa de David Eagleman, Anthony Brandt a aparut la editura Humanitas in anul 2020 si face parte din categoria Stiinte umaniste.
Specia rebela. Despre creativitatea oamenilor si despre modul in care ea schimba lumea - David Eagleman, Anthony Brandt - Editura Humanitas este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Cartea Specia rebela. Despre creativitatea oamenilor si despre modul in care ea schimba lumea scrisa de David Eagleman, Anthony Brandt a aparut la editura Humanitas in anul 2020 si face parte din categoria Stiinte umaniste.

"Suntem membrii unui vast arbore filogenetic de specii de animale. Dar de ce nu fac vacile coregrafie? De ce nu proiecteaza veveritele lifturi pentru varful copacilor? De ce nu inventeaza aligatorii ambarcatiuni rapide? O ajustare evolutiva a algoritmilor care ruleaza in creierul uman ne-a permis sa absorbim lumea si sa cream o versiune ce-ar fi daca a acesteia. Cartea de fata vorbeste tocmai despre acel software creativ - cum functioneaza, de ce il avem, ce facem cu el si unde ne poarta. Vom arata cum dorinta de a ne depasi propriile asteptari duce la inventivitatea prolifica a speciei noastre. Uitandu-me la tapiseria artelor, stiintei si tehnologiei putem vedea urzeala inovatiilor care leaga intre ele disciplinele."

David Eagleman, Anthony Brandt

Mai multe informatii
AutorAnthony Brandt, David Eagleman
Data aparitiei2020
EdituraHumanitas
Format200x130
ISBN978-973-50-6932-2
Numar pagini316
Tip copertaBrosata
TraducatorCarmen Strungaru
Ratings & Reviews

Scrieti o recenzie

Ratings & Reviews

Scrieti o recenzie

Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.