facebook portokal

Contact: 0730 650 316

Program L - V: 08:00 - 17:00

comenzi@portokal.ro; online@portokal.ro

  • Solfegii vol. I - Jules Arnoud - Editura Grafoart

Solfegii vol. I - Jules Arnoud - Editura Grafoart

Autori: Jules Arnoud
25,00 Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat

Isbn: 978-606-8486-98-7
Editura: Grafoart
Numar pagini: 111
Data aparitiei: 2014
Limba: Romana
Colectia: Invatamant
Format carte:
Tip coperta: Brosata

Fii primul care evalueaza acest produs.

Deschizi coletul inainte de plataReturnare produs in 30 de zileTransport gratuitTransport gratuit

  • Descriere
  • Pareri

Detalii

Cartea Solfegii vol. I (intonatie, ritm si tonalitate) - editie revizuita scrisa de Jules Arnoud a aparut la editura Grafoart in anul 2014 si face parte din categoria Invatamant si educatie.

"Ne-am propus sa scriem aceasta carte, pentru a oferi elevilor scolilor municipale, judetene, normale si liceelor, un numar mare de exercitii de intonatie, ritm si tonalitati.

Aceste exercitii sunt ordonate in functie de dificultate. Pentru a facilita activitatea elevilor, profesorul va explica principiile teoretice pe masura ce apar in aceasta carte.

Pentru fiecare tonalitate am folosit diferite formule care, in opinia noastra, formeaza urechea mai bine decat studiul intonatiei intervalelor intrat aproape in rutina. De asemenea, am scris mai multe exercitii de ritm, pentru a-i obisnui pe elevi sa dezvolte simtul masurii, dificil de recomandat cand sunt preocupati de dificultatile de intonatie din lectiile de solfegiu. Ei vor gasi in aceasta carte multe solfegii melodice scrise in conformitate cu toate principiile muzicii in toate masurile si toate tonalitatile. Aceste solfegii au fost scrise in primul rand pentru elevii nostri din scolile judetene, iar rezultatele bune pe care le-am obtinut prin utilizarea lor, ne-au convins sa le publicam.

Sper ca aceasta munca va corespunde noilor cerinte de dezvoltare a educatiei muzicale, aceasta fiind cea mai mare dorinta a noastra."

J.A.

Scrie propria ta recenzie

 1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Calitate
Pret
Valoare
Incarcare...
Va rugam sa asteptati...