Contact: 0730 650 316
Program L - V: 08:00 - 17:00
comenzi@portokal.ro; online@portokal.ro

Sirenele Bagdadului

Rating:
%
Fara stoc
Cod produs: 978-973-707-284-9
Editura: Trei
Autor: Yasmina Khadra
Data aparitiei: 2009
Cartea Sirenele Bagdadului scrisa de Yasmina Khadra a aparut la editura Trei si face parte din Colectia Fiction Connection.

Cartea Sirenele Bagdadului scrisa de Yasmina Khadra a aparut la editura Trei si face parte din Colectia Fiction Connection.

De fapt, despre care sirene este vorba? Despre cele care canta ademenitor sau cele de pe ambulante? Sunt intrebari ce prevestesc intreaga drama a unui tanar abia iesit din adolescenta, un visator sfios, indragostit de poezie si muzica, un fiu crescut in respectul traditiilor si al unui ancestral cod al onoarei. Lasandu-si in urma copilaria petrecuta intr-un sat arhetipal pierdut in intinsul desertului, unde existenta pare cantonata intr-o bucla a timpului, unde toti membrii familiei sunt mai mult sau mai putin inruditi si unde nimeni nu iese din cuvantul Batranilor intelepti, proaspatul student ajuns la Bagdad are de infruntat o realitate smintita si cruda. Aceasta este povestea unui tanar beduin, inocent si netrecut prin experientele majore ale vietii, care devine terorist pentru a-si razbuna tatal umilit. Romanul face parte dintr-o trilogie incendiara, tradusa in peste 25 de limbi, care tematizeaza conflictul dintre Occident si Orient: actiunea primului roman se petrece in Afganistan (Randunelele din Kaboul), a celui de-al doilea in Israel (Atentatul), iar a celui de-al treilea

Mai multe informatii
AutorYasmina Khadra
CategorieLiteratura contemporana
Data aparitiei2009
EdituraTrei
ISBN978-973-707-284-9
Numar pagini296
Tip copertaBrosata
TraducatorSirenele Bagdadului
Transport GratuitNu
Ratings & Reviews

Scrieti o recenzie

Ratings & Reviews

Scrieti o recenzie

De acelasi autor

Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.