Contact: 0730 650 316
Program L - V: 08:00 - 17:00
comenzi@portokal.ro; online@portokal.ro

Simonetta Berlusconi. Calugarul Filippo Lippi si calugarita Lucrezia Buti

Rating:
%
Fara stoc
Cod produs: 978-606-8260-20-4
Editura: Contemporanul
Data aparitiei: 2012
Cartea Simonetta Berlusconi. Calugarul Filippo Lippi si calugarita Lucrezia Buti scrisa de Dumitru Radu Popescu a aparut la editura Asociatia Contemporanul si face parte din Colectia Editii Definitive.

Cartea Simonetta Berlusconi. Calugarul Filippo Lippi si calugarita Lucrezia Buti scrisa de Dumitru Radu Popescu a aparut la editura Asociatia Contemporanul siface parte din Colectia Editii Definitive.

„In romanul lui Dumitru Radu Popescu, gestul hermeneutic pacatuieste, dimpotriva, prin exces de interpretare, efectul fiind insa acelasi: frustrarea celui care doreste sa primeasca reteta de folosinta sau preparare odata cu bunul cumparat. Eruditia romancierului in materie de scoli critice si teoretice contemporane  in versiune parodica!  Este remarcabila, de natura sa complexeze multi confrati critici. Stilul cameleonic isi apropie eclectismul caracteristic al practicii curente altminteri stricta in privinta teoriilor «canonizate» pentru a intra in alambicul teoriei literare postmoderne , adoptand pe rand travestiuri, mai vechi sau de ultima ora.“ - Maria-Ana Tupan

Mai multe informatii
CategorieLiteratura contemporana
Data aparitiei2012
EdituraContemporanul
Format130x200
ISBN978-606-8260-20-4
Numar pagini408
TraducatorBrosata
Transport GratuitNu
Ratings & Reviews

Scrieti o recenzie

Ratings & Reviews

Scrieti o recenzie

Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.