Contact: 0730 650 316
Program L - V: 08:00 - 17:00
comenzi@portokal.ro; online@portokal.ro
59,99 Lei

Deschizi coletul inainte de plataReturnare produs in 30 de zile

Simbolurile masoneriei in mileniul III

Rating:
%
Fara stoc
Cod produs: 978-973-103-697-7
Editura: Rao
Autor: Irene Mainguy
Data aparitiei: 2010
Cartea Simbolurile masoneriei in mileniul III scrisa de Irene Mainguy a aparut la editura Rao si face parte din Colectia Biblioteca RAO.

Cartea Simbolurile masoneriei in mileniul III scrisa de Irene Mainguy a aparut la editura Rao si face parte din Colectia Biblioteca RAO.

Simbolurile masoneriei in mileniul III se prezinta ca un indrumar ce indica cercetatorilor directii de aprofundare a cunostintelor si propune interpretari ale simbolurilor ce pot determina progrese in gandire initiatului. Bazandu-se pe informatii si documente de incredere, pe studierea etimologiilor, pe instruiri prin intrebari si raspunsuri (numite in limbajul veacului al XVIII-lea si „catehisme“ sau instructii „de grad“), lucrarea noastra isi propune sa fie un instrument de lucru, sa instituie limite si puncte de reper in scopul adancirii intelepciunii initiatice si sa aduca indreptare anumitor interpretari eronate ale simbolurilor, perpetuate pana astazi. Indrumarul de fata vrea sa dea fiecaruia temeiuri certe prin care sa devina posibila descoperirea unui fir al Ariadnei, orientarea in labirintul complicat al padurii de simboluri pe care, treptat, masonul va trebui si se va arata in stare s-o descifreze.

Mai multe informatii
AutorIrene Mainguy
CategorieDezvaluiri si controverse
Data aparitiei2010
EdituraRao
ISBN978-973-103-697-7
Numar pagini776
Tip copertaCartonata
TraducatorCristina Savoiu
Transport GratuitNu
Ratings & Reviews

Scrieti o recenzie

Ratings & Reviews

Scrieti o recenzie

De acelasi autor

Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.