Contact: 0730 650 316
Program L - V: 08:00 - 17:00
comenzi@portokal.ro; online@portokal.ro
55,99 Lei

Deschizi coletul inainte de plataReturnare produs in 30 de zile

Si ne iarta noua greselile noastre. Primul caz al comisarului Van Leeuwen

Rating:
%
Fara stoc
Cod produs: 978-973-103-799-8
Editura: Rao
Data aparitiei: 2008
Cartea Si ne iarta noua greselile noastre. Primul caz al comisarului Van Leewen scrisa de Claus Cornelius Fischer a aparut la editura Rao.

Cartea Si ne iarta noua greselile noastre. Primul caz al comisarului Van Leewen scrisa de Claus Cornelius Fischer a aparut la editura Rao.

In seara zilei reginei, un prilej de sarbatoare pentru toata Olanda, in Amsterdam este ucis un baiat de paisprezece ani. Crima este atat de groaznica incat pana si cei mai caliti dintre politisti sunt cutremurati de ceea ce le este dat sa vada. Comisarul Bruno van Leeuwen, care are de luptat si cu probleme personale - sotia sa Simone este grav bolnava - porneste cercetarile in orasul toropit de caldura verii. Nici nu banuieste ca va gasi cheia misterului tocmai in boala lui Simone... O a doua crima, la fel de socanta il pune pe urmele lui Josef Pieters, un antropolog obsedat, care si-a dedicat viata studierii unui trib de canibali amenintat cu disparitia din Papua-Noua Guinee, si este nominalizat pentru premiul Nobel. Insa, pe masura ce lasul pare sa se stranga in jurul omului de stiinta, comisarul incepe sa se indoiasca de dovezile adunate pana atunci...

Mai multe informatii
CategorieHorror/Thriller/Mistery
Data aparitiei2008
EdituraRao
ISBN978-973-103-799-8
Numar pagini360
Tip copertaCartonata
TraducatorLuise Popescu
Transport GratuitNu
Ratings & Reviews

Scrieti o recenzie

Ratings & Reviews

Scrieti o recenzie

Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.