Contact: 0730 650 316
Program L - V: 08:00 - 17:00
comenzi@portokal.ro; online@portokal.ro

Set Robotii energetici. Vol 1-2 - Vasile Silistra - Editura Pim

Rating:
%
Fara stoc
Cod produs: R32285
Editura: Pim
Autor: Vasile Silistra
Data aparitiei: 2021
Cartea Set Robotii energetici. Vol 1+2 scrisa de Vasile Silistra a aparut la editura Pim in anul 2021 si face parte din categoria Stiinte si tehnica.

Cartea Set Robotii energetici. Vol 1+2 scrisa de Vasile Silistra a aparut la editura Pim in anul 2021 si face parte din categoria Stiinte si tehnica.

Adresat adolescentilor si tinerilor care vor alege sa-si dedice viata creatiei tehnice si in acest fel sa puna in lucrare-viziunea si inteligenta lor tehnica; sa invete sa vada acolo unde altii nu vad si in cele din urma sa devina INVENTATORI DE PROFESIE in cel mai folositor si important domeniiu tehnic -producerea de energie ultraverde, ce va fi produsa de Roboti energetici (fara a consuma resurse cunoscute deci vor fi sisteme mecanice complexe capabile sa-si produca energia necesara functionari lor perpetue; fara a primi din exterior vreo energie de completare, etc. lar autoreglarea turatiei de functionare cat si puterii mecanice produsa va fi o alta caracteristica esentiala a acestora), Pentru a pregati si a realiza o viitoare Revolutie tehnica in materie de energie (mecanica si electrica) va sfatuim sa va implicati si sa va pregatiti la vitoarea Scoala de Inventica care va fi motorul care face posibila Revolutia tehnica de care omenirea are nevoie pentru a trai bine, frumos si sanatos.

Mai multe informatii
AutorVasile Silistra
CategorieStiinta si tehnica
Data aparitiei2021
EdituraPim
ISBNR32285
Numar pagini195
Tip copertaNecartonata
Transport GratuitNu
Ratings & Reviews

Scrieti o recenzie

Ratings & Reviews

Scrieti o recenzie

De acelasi autor

Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.