Contact: 0730 650 316
Program L - V: 08:00 - 17:00
comenzi@portokal.ro; online@portokal.ro
Pret standard 119,90 Lei Pret special 83,93 Lei

Deschizi coletul inainte de plataReturnare produs in 30 de zile

Set Nobila Casa (2 volume) - James Clavell - Editura Litera

Rating:
%
Fara stoc
Cod produs: 978-606-33-3695-9
Editura: Litera
Autor: James Clavell
Data aparitiei: 2019
Setul Nobila Casa (2 volume) scris de James Clavell a aparut la editura Litera in anul 2019 si face parte din categoria Beletristica.

Setul Nobila Casa (2 volume) scris de James Clavell a aparut la editura Litera in anul 2019 si face parte din categoria Beletristica.

Setul face parte din categoria celor mai bine vandute carti la nivel international. Cele doua volume ii conduc pe cititori intr-un carusel de emotii, de la rapiri, crime pana la catastrofe naturale, inundatii si alunecari de teren, toate invaluite intr-o aura de stralucire si mister.

Fragment din Nobila Casa I:

Ea se oprise pe una din sofalele din piele, adanci, in salonasul luxos unde astepta, bucurandu-se de lucrurile de calitate care o inconjurau. Scrinuri chinezesti lacuite, un bar bine inzestrat intr-un alcov prevazut cu oglinzi, aranjamente florale discrete si o sticla de whisky cu monogramul lui Lincol Barlett si cu complimentele directorului general al hotelului. Dormitorul apartamentului ei, despartit de o usa, de o parte, dormitorul lui in apartamentul principal, de cealalta parte. Amandoua erau cele mai mare pe care le vazusera vreodata, cu paturi foarte largi. de ce au fost puse in avionul nostru arme si de cine? Ingandurata, privi afara pe geamul larg cat tot peretele la insula Hong Kong si la varful celui mai inalt munte al insulei denumit Piscul. Orasul, care purta numele de Victoria, dupa regina Victoria, incepea la tarmul marii, se ridica apoi in terase pe pantele muntelui ce urca abrupt, restrangandu-se apoi pe versantii inaccesibili.

Fragment din Nobila Casa II:

Cu vreo ora inainte ca zorile sa se iveasca, stand in ploaia care turna, Poon Vreme Buna privea cadavrul lui John Chen, pe jumatate gol si trase o injuratura. Scotocise prin hainele mortului si scormonise prin mormanul de pamant jilav pe care cei doi tineri, Kin Pack si Chen Ureche de Caine, il scosesera din groapa. Dar, nimic. Nici monede, nici franturi de monede sau bijuterii, nimic. Mai devreme, Wu Patru Degete spusese: "O sa gasiti voi jumatatea aia de moneda, Poon Vreme Buna". Batranul ii mai daduse si alte instructiuni, iar Poon Vreme Buna era bucuros ca asta il scutea de orice responsabilitate si nu mai avea cum sa greseasca.

Inainte de a veni aici, ii ordonase lui Chen Ureche de Caine si lui Kin Pak sa duca la parter cadavrul batranului Kin si il amenintase pe Kin Ciupitul, cre isi oblojea mana schilodita, ca ii taie limba daca il mai aude o data jelindu-se. Au lasat corpul batranului Kin pe alee.

Mai multe informatii
AutorJames Clavell
CategorieBeletristica
Data aparitiei2019
EdituraLitera
ISBN978-606-33-3695-9
Numar pagini831
Tip copertaBrosata
TraducatorAlfred Neagu
Transport GratuitNu
Ratings & Reviews

Scrieti o recenzie

Ratings & Reviews

Scrieti o recenzie

Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.