Contact: 0730 650 316
Program L - V: 08:00 - 17:00
comenzi@portokal.ro; online@portokal.ro

Seducatoarea din Florenta

Rating:
%
Fara stoc
Cod produs: 978-973-46-1388-5
Editura: Polirom
Autor: Salman Rushdie
Data aparitiei: 2009
Cartea Seducatoarea din Florenta scrisa de Salman Rushdie a aparut la editura Polirom si face parte din Colectia Biblioteca Polirom.

Cartea Seducatoarea din Florenta scrisa de Salman Rushdie a aparut la editura Polirom si face parte din Colectia Biblioteca Polirom.

Cel mai recent roman al lui Salman Rushdie, Seducatoarea din Florenta, publicat in 2008, este o elegie inchinata frumusetii si, in acelasi timp, o meditatie asupra naturii si a modului in care functioneaza puterea. Avand in centru figura misterioasa si seducatoare a unei femei - printesa, vrajitoare si sclava, visul de dragoste al oricarui barbat -, povestea imbina epoci istorice si spatii culturale diametral opuse, purtandu?ne din Florenta lui Machiavelli si a familiei de Medici in opulenta Indie a mogulilor din perioada de glorie marcata de domnia lui Akbar. Cu toate ca ne lasam cuceriti de fermecatoarea eroina a cartii, cu toate ca cel ce tine in mana firele multicolore ale naratiunii pare a fi un ins misterios cu aerul unui nobil, cu maiestria unui scamator si misiunea unui diplomat, adevarata partitura a seductiei este interpretata, ca intotdeauna, de Rushdie insusi, care imbina harul unui povestitor oriental cu talentul plastic si bogatia de nuante a unui miniaturist.

Mai multe informatii
AutorSalman Rushdie
CategorieLiteratura contemporana
Data aparitiei2009
EdituraPolirom
Format130x200
ISBN978-973-46-1388-5
Numar pagini376
Tip copertaCartonata
TraducatorDana Craciun
Transport GratuitNu
Ratings & Reviews

Scrieti o recenzie

Ratings & Reviews

Scrieti o recenzie

De acelasi autor

  1. Casa Golden
    Rating:
    %
    49,95 Lei
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.