Contact: 0730 650 316
Program L - V: 08:00 - 17:00
comenzi@portokal.ro; online@portokal.ro

Secretul zilelor de nastere

Rating:
%
Fara stoc
Cod produs: 978-973-50-1411-7
Editura: Humanitas
Autor: Isabelle Biron
Data aparitiei: 2006
Cartea Secretul zilelor de nastere scrisa de Isabelle Biron a aparut la editura Humanitas si face parte din Colectia Practic.

Cartea Secretul zilelor de nastere scrisa de Isabelle Biron a aparut la editura Humanitas si face parte din Colectia Practic.

Stiati ca data de nastere spune multe despre personalitatea noastra? De fapt, dupa mai multi astrologi, profeti si vizionari, viata este o mare roata care se invarte dupa propriile-i reguli si care se supune unei legi universale, in functie de cicluri foarte precise. De aceea oamenii nascuti in aceeasi zi, indiferent de an, ocupa acelasi punct in acest ciclu al vietii si impartasesc anumite caracteristici. Aceasta lucrare este rodul unui demers riguros si complet, bazat deopotriva pe astrologie, numerologie si tarot. Pentru fiecare zi a anului, ea va revela nu numai principalele trasaturi de caracter ale celor care sunt nascuti in acea zi, dar si telurile pe care le urmaresc si atitudinea lor fata de dragoste si bani. Prin urmare, cartea este un instrument util pentru descoperirea de sine si a altora, o cheie fara egal. Ea va va dezvalui marile linii ale personalitatii si va va ajuta sa intelegeti mai bine oamenii care va vor marca viata. Astfel, datorita cunoasterii acestui secret, toate legaturile dumneavoastra vor fi de acum inainte mai usoare, mai fericite.

Mai multe informatii
AutorIsabelle Biron
CategorieLiteratura de divertisment
Data aparitiei2006
EdituraHumanitas
Format130x200
ISBN978-973-50-1411-7
Numar pagini262
Tip copertaBrosata
TraducatorNatalia Cernauteanu
Ratings & Reviews

Scrieti o recenzie

Ratings & Reviews

Scrieti o recenzie

De acelasi autor

Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.