Contact: 0730 650 316
Program L - V: 08:00 - 17:00
comenzi@portokal.ro; online@portokal.ro
10,00 Lei

Deschizi coletul inainte de plataReturnare produs in 30 de zile

Scarlett, Vol. 1

Rating:
%
Fara stoc
Cod produs: 978-973-736-192-9
Editura: Orizonturi
Cartea Scarlett, Vol. 1 scrisa de Alexandra Ripley a aparut la editura Orizonturi si face parte din Colectia Romane celebre.

Cartea Scarlett, Vol. 1 scrisa de Alexandra Ripley a aparut la editura Orizonturi si face parte din Colectia Romane celebre.

Continuarea romanului „Pe aripile vantului“. Alexandra Ripley continua impresionanta si tulburatoarea saga a celebrului „Pe aripile vantului“, cea mai frumoasa poveste de dragoste de la Romeo si Julieta incoace. Scarlett reprezinta o carte asteptata de toti cei care doreau ca romanul autoarei Margaret Mitchell sa nu se termine. Si daca in „Pe aripile vantului“, fermecatorul Rhett Butler nu o mai iubeste pe Scarlett si o paraseste, lasand-o cu inima zdrobita, aceasta isi aduna puterile si se lanseaza in tentative de a-l recuceri, afirmand plina de speranta „e si maine o zi!“. Un final voalat de multe incertitudini, ce naste numeroase intrebari: va reusi Scarlett sa redobandeasca afectiunea lui Rhett sau va reveni la Ashley, prima sa iubire? Pentru Alexandra Ripley continuarea unei asemenea capodopere a reprezentat o grea incercare, pe care a trecut-o cu succes. In Scarlett, eroina principala va suferi o mare schimbare, ajungand din conditia de copil rasfatat, o femeie independenta. Daca v-a plaut Pe aripile vantului, continuarea nu o veti putea lasa din mana.

Mai multe informatii
CategorieLiteratura clasica
EdituraOrizonturi
ISBN978-973-736-192-9
Transport GratuitNu
Ratings & Reviews

Scrieti o recenzie

Ratings & Reviews

Scrieti o recenzie

Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.