Contact: 0730 650 316
Program L - V: 08:00 - 17:00
comenzi@portokal.ro; online@portokal.ro
39,00 Lei

Deschizi coletul inainte de plataReturnare produs in 30 de zile

Sase personaje in cautarea unui autor si alte piese

Rating:
%
Fara stoc
Cod produs: 978-973-124-091-6
Editura: Art
Autor: Luigi Pirandello
Data aparitiei: 2007
Cartea Sase personaje in cautarea unui autor si alte piese scrisa de Luigi Pirandello a aparut la editura Art si face parte din Colectia Laur.

Cartea Sase personaje in cautarea unui autor si alte piese scrisa de Luigi Pirandello a aparut la editura Art si face parte din Colectia Laur.

Teatrul lui Luigi Pirandello izvoraste dintr-o singura convingere, aceea ca viata insasi este o farsa, o fictiune foarte asemanatoare cu ceea ce se desfasoara pe scena. Astfel, anormalul conduce la o frustrare tot mai acuta a individului. Personajele cad in maniacal, nebunia in stare latenta devine o realitate launtrica, tangenta conditiei umane, iar individul se lasa in permanenta coplesit de conflicte interioare incurabile. Realitatea este pusa in discutie, viata, printre atatea aparente, isi pierde consistenta si se transforma intr-o fantasmagorie mecanica. Anxietatea, schizofrenia si inadecvarea devin repere ale teatrului sau autoreferential. Prezenta editie reuneste cele mai importante piese ale lui Pirandello, in traducerea unui critic de teatru avizat, Alice Georgescu: Sase personaje in cautarea unui autor, Asta seara se improvizeaza, Henric al IV-lea, Sa-i imbacam pe cei goi si Liola.

Mai multe informatii
AutorLuigi Pirandello
CategorieTeatru
Data aparitiei2007
EdituraArt
Format130x200
ISBN978-973-124-091-6
Numar pagini360
Transport GratuitNu
Ratings & Reviews

Scrieti o recenzie

Ratings & Reviews

Scrieti o recenzie

De acelasi autor

Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.