Contact: 0730 650 316
Program L - V: 08:00 - 17:00
comenzi@portokal.ro; online@portokal.ro
49,99 Lei

Deschizi coletul inainte de plataReturnare produs in 30 de zile

Sarpele, Dosarele Numa

Rating:
%
Fara stoc
Cod produs: 978-973-103-964-0
Editura: Rao
Autor: Clive Cussler
Data aparitiei: 2009
Sarpele, Dosarele Numa

Sarpele este primul roman din seria Dosarele Numa, care il are ca protagonist pe Kurt Austin, seful Agentiei Nationale de Studii Subacvatice si echipa lui, implicati in misiuni imposibile si periculoase si in confruntari pline de neprevazut pe marile si oceanele lumii.

Descoperirea unui artefact de catre arheologul marin Nina Kirov duce la masacrarea echipei care se ocupa de excavatii. Cand Kurt Austin, seful Agentiei Nationale pentru Studii Subacvatice si Marine, o salveaza pe femeie de pe coasta Marocului, devine tinta industriasului texan Don Halcon, un nebun care intentioneaza sa creeze o noua natiune pe teritoriul desprins din zona de sud-vest a Americii si din Mexic.

Planul lui Halcon se bazeaza pe recenta descoperire arheologica legata de Cristofor Columb si pe o nepretuita piesa antica precolumbiana ingropata in epava vasului de croaziera Andrea Doria. Numai Kurt Austin si echipa Numa pot sta in calea planurilor lui Halcon - iar daca misiunea lor esueaza, Halcon va avansa spre putere pe un val de moarte si distrugeri.

Mai multe informatii
AutorClive Cussler
CategorieLiteratura universala
Data aparitiei2009
EdituraRao
ISBN978-973-103-964-0
Numar pagini512
Tip copertaCartonata
TraducatorGabriel Stoian
Transport GratuitNu
Ratings & Reviews

Scrieti o recenzie

Ratings & Reviews

Scrieti o recenzie

Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.