Contact: 0730 650 316
Program L - V: 08:00 - 17:00
comenzi@portokal.ro; online@portokal.ro

Sageata lui Dumnezeu

Rating:
%
Fara stoc
Cod produs: 978-973-46-4444-5
Editura: Polirom
Autor: Chinua Achebe
Data aparitiei: 2014
Cartea Sageata lui Dumnezeu scrisa de Chinua Achebe a aparut la editura Polirom si face parte din Colectia Biblioteca Polirom.

Cartea Sageata lui Dumnezeu scrisa de Chinua Achebe a aparut la editura Polirom si face parte din Colectia Biblioteca Polirom.

In tulburatul inceput de secol XX, preotul Ezeulu incearca din rasputeri sa-si tina semenii Ibo sub aripa protectoare a zeului strabun Ulu. Tribul sau trece prin framantari sociale si politice rascolitoare, agravate si de interventia colonizatorilor britanici. Alaturi de ceilalti localnici, Ezeulu lupta impotriva unei religii care, desi in aparenta incearca sa ajute, impune o traditie si o civilizatie cu totul straine. Precum intr-un alt roman al lui Achebe, O lume se destrama, zeul alb intra treptat in gratiile tribului Ibo, care-i va inchina recoltele si il va adopta ca protector. Intr-o ultima incercare de rezistenta, Ezeulu isi indeamna fiul sa se alature omului alb, sa-si insuseasca invatatura lui, sa-i afle slabiciunile si poate, candva, sa invete cum sa-l invinga cu propriile arme.

Mai multe informatii
AutorChinua Achebe
CategorieLiteratura contemporana
Data aparitiei2014
EdituraPolirom
Format130x200
ISBN978-973-46-4444-5
Numar pagini256
Tip copertaBrosata
TraducatorIolanda Vladescu
Transport GratuitNu
Ratings & Reviews

Scrieti o recenzie

Ratings & Reviews

Scrieti o recenzie

De acelasi autor

Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.