Contact: 0730 650 316
Program L - V: 08:00 - 17:00
comenzi@portokal.ro; online@portokal.ro

Sa-ti ucizi tatal

Rating:
%
Fara stoc
Cod produs: 978-973-46-2895-7
Editura: Polirom
Autor: Amelie Nothomb
Data aparitiei: 2012
Cartea Sa-ti ucizi tatal scrisa de Amelie Nothomb a aparut la editura Polirom si face parte din Colectia Biblioteca Polirom.

Cartea Sa-ti ucizi tatal scrisa de Amelie Nothomb a aparut la editura Polirom si face parte din Colectia Biblioteca Polirom.

Cel de-al douazecilea roman al lui Amelie Nothomb, Sa-ti ucizi tatal, propune cititorilor un adevarat spectacol de magie, nu lipsit de stranietate si de incursiuni intr-o realitate iluzorie. Pasionat de trucurile de magie cu carti de joc, Joe, un adolescent precoce, abandonat de parinti, se pregateste singur in fata oglinzii. Cum pasiunea te aduce, nu rareori, in compania oamenilor potriviti, Joe intalneste un strain care ii recomanda un maestru magician. Maestrul este impresionat de talentul copilului, asa ca se ofera sa-l gazduiasca in casa lui si sa-l invete adevarata magie, devenind cu timpul figura paterna de care Joe nu s-a bucurat niciodata. Copilul are insa parte de experiente care il maturizeaza si il imping la o confruntare directa cu tatal sau adoptiv; ideea instantei paterne ce deriva de aici acapareaza firul cartii, iar rezolvarea conflictului nu este nicidecum una previzibila.

Mai multe informatii
AutorAmelie Nothomb
CategorieLiteratura contemporana
Data aparitiei2012
EdituraPolirom
ISBN978-973-46-2895-7
Numar pagini160
Tip copertaBrosata
TraducatorValentina Chirita
Transport GratuitNu
Ratings & Reviews

Scrieti o recenzie

Ratings & Reviews

Scrieti o recenzie

Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.