Contact: 0730 650 316
Program L - V: 08:00 - 17:00
comenzi@portokal.ro; online@portokal.ro

Sa pregatim rapid orice concurs de matematica clasa a II-a

Rating:
%
Fara stoc
Cod produs: 978-606-589-049-7
Editura: Hyperion
Autor: Gheorghe Adalbert Schneider
Sa pregatim rapid orice concurs de matematica clasa a II-a

Lucrarea Sa pregatim rapid orice concurs de matematica clasa a II-a, de Gheorghe-Adalbert Schneider a aparut la editura Hyperion.

Lucrarea Sa pregatim rapid orice concurs de matematica clasa a II-a a fost realizata in conformitate cu programa scolara actuala, cu scopul de a veni in sprijinul tuturor elevilor din clasa a II-a care se pregatesc pentru concursurile de matematica, si mai ales invatatorilor care doresc realizarea de performante cu elevii de la clasa.
Toate problemele din aceasta carte sunt probleme de tip grila cu 5 raspunsuri posibile.
Prin conceperea exercitiilor si problemelor este stimulata gandirea si creativitatea elevului si ajutata dezvoltarea imaginatiei si a spiritului de observatie al acestuia.
Lucrarea are o densitate mare de probleme si exercitii, prezentate sistematizat pe tipuri de probleme. Acolo unde a fost posibil, s-a realizat o acoperire cât mai completa a capitolelor tratate, dandu-se posibilitatea elevului, ca prin repetitie si evaluare sa aprofundeze principalele tehnici legate de problemele din capitolele abordate.
In prima parte a lucrarii sunt prezentate enunţurile problemelor, grupate pe clase.
In partea a doua a lucrarii sunt date rezolvari la majoritatea problemelor, indicatii sau raspunsuri pentru restul exercitiilor si problemelor.

Mai multe informatii
AutorGheorghe Adalbert Schneider
CategorieInvatamant & Educatie
Ratings & Reviews

Scrieti o recenzie

Ratings & Reviews

Scrieti o recenzie

Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.