facebook portokal

Contact: 0730 650 316

Program L - V: 08:00 - 17:00

comenzi@portokal.ro; online@portokal.ro

  • Sa dezlegam tainele textelor literare – clasa a III-a, sem. I

Sa dezlegam tainele textelor literare – clasa a III-a, sem. I

15,00 Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat

Isbn: 978-973-123-304-8
Editura: Carminis
Numar pagini: 104
Data aparitiei: 2016
Limba: Romana
Format carte: 205x260

Fii primul care evalueaza acest produs.

Deschizi coletul inainte de plataReturnare produs in 30 de zileTransport gratuitTransport gratuit

  • Descriere
  • Pareri

Detalii

Cartea Sa dezlegam tainele textelor literare – clasa a III-a, sem. I, de Georgeta Manole Stefanescu a aparut la editura Carminis.

Aceasta lucrare este realizata conform noii programe, aprobata prin O.M. nr. 5003/02.12.2004, lucrarea aplica viziunea interdisciplinara integrata, cu accent pe comunicare. Aceasta urmareste succesiunea temelor din manualul de Limba si literatura romana. Clasa a III-a – Semestrul I.
Intelegerea textelor literare si aprofundarea notiunilor invatate se realizeaza prin modalitati atractive si antrenante: dialoguri, jocuri de rol ilustrative, jocuri diverse. Totodata „Clubul de lectura“ propune frumoase texte, inclusiv dintre cele solicitate in manual, alese pentru ca elevii sa descopere placerea si utilitatea lecturii.
Diversitatea exercitiilor si a rubricilor propuse – pe teme familiare copiilor – ii ajuta pe elevi în dobandirea competentelor de comunicare, de receptare corecta a mesajului oral sau scris, prin folosirea precisă a cuvintelor si exprimarea adecvata in situatii concrete de comunicare, precum si in redactarea unor scurte compuneri pe diverse teme.

Scrie propria ta recenzie

 1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Calitate
Pret
Valoare
Incarcare...
Va rugam sa asteptati...