Contact: 0730 650 316
Program L - V: 08:00 - 17:00
comenzi@portokal.ro; online@portokal.ro
15,00 Lei

Deschizi coletul inainte de plataReturnare produs in 30 de zile

Rusoaica - Gib. I. Mihaiescu - Editura Minerva

Rating:
%
Fara stoc
Cod produs: 978-973-21-1061-4
Editura: Minerva
Autor: Gib I. Mihaescu
Data aparitiei: 2019
Cartea Rusoaica scrisa de Gib. I. Mihaiescu a aparut la editura Minerva in anul 2019 si face parte din categoria Invatamant si educatie.

Cartea Rusoaica scrisa de Gib. I. Mihaiescu a aparut la editura Minerva in anul 2019 si face parte din categoria Invatamant si educatie.

Lucrarea de fata se regaseste in bibliografia scolara recomandata pentru gimnaziu si liceu. Romanul va reusi cu siguranta sa captiveze, datorita sinergiei dintre aventura si iubire, un amestec irezistibil.

Fragment din lucrare:

Captivat cu desavarsire de aceasta parte a Cartei Sfinte, sentimentele cele mai stranii imi venira. Era curios cum istorisiri atat de sacre putura sa ma schimbe, atat de curand, dintr-un om linistit si fara pacate prea mari, intr-un mosntru. Cam pe vremea asta sugerai oamenilor mei ca ei trebuie sa se considere ca niste haiduci, stapani ai colnicelor si ai aerului liber, iar pe mine sa ma considere seful lor si judecatorul celor ce le pica in mana, fantezie desigur destul de periculoara, ea putand degenera in cine stie ce urmari, la niste suflete atat de simple ca ale lor. Tot atunci incepui sa privesc mai cu luare-aminte la prizonierele din grupurile de refugiati vanate de dansii. Din fericire recolta feminina a voinicilor mei era foarte saraca, iar rarele exemplare te descurajau de la prima vedere. Asa ca Sfantul si Vechiul Testament nu reusi sa ma duca in ispita multa vreme, chiar dupa ce trecui prin mai multe incercari.

Imi placea adesea sa ma asez pe undeva pe malul fluviului si sa urmaresc jocul lenes al valurilor minuscule. Din drepturile astea, arar se vedea dincolo albul incandescent, in soare, al vreunei case la cine stie ce deapartari. Afara de partuelele rare, extrem de rare, cu chivare tuguiate, parea ca nimic nu mai insufleteste peisagiul adormit ca-n basme. Si tocmai din peisagiul acesta incremenit, la un semn magic al destinului, avea sa se intrupeze ea, Rusoiaca.

Mai multe informatii
AutorGib I. Mihaescu
CategorieInvatamant & Educatie
Data aparitiei2019
EdituraMinerva
ISBN978-973-21-1061-4
Numar pagini415
Tip copertaBrosata
Transport GratuitNu
Ratings & Reviews

Scrieti o recenzie

Ratings & Reviews

Scrieti o recenzie

De acelasi autor

  1. Rusoaica
    Rating:
    %
    24,00 Lei
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.