Contact: 0730 650 316
Program L - V: 08:00 - 17:00
comenzi@portokal.ro; online@portokal.ro
29,00 Lei

Deschizi coletul inainte de plataReturnare produs in 30 de zile

Religii, valori si experiente de varf / Religions, Values, and Peak-Experiences

Rating:
%
Fara stoc
Cod produs: 978-606-40-0240-2
Editura: Trei
Data aparitiei: 2017
Cartea Religii, valori si experiente de varf / Religions, Values, and Peak-Experiences scrisa de Abraham H. Maslow a aparut la editura Trei.

Cartea Religii, valori si experiente de varf / Religions, Values, and Peak-Experiences scrisa de Abraham H. Maslow a aparut la editura Trei.

Cum pot fi intelese experientele intense in care predomina sentimentul ca orizonturi nelimitate se deschid, ca esti mai puternic si mai neajutorat decat ai fost vreodata, ca nu stii cand a trecut timpul si ceva important s-a intamplat si te-a transformat – stari traite uneori de indragostiti, de parinti sau care apar in experienta orgasmica, in momentele de creativitate, de insight terapeutic, in fata unei opere de arta? Sunt diferite de experientele religioase? Prapastia dintre religie si stiinta este de netrecut? In volumul de fata, Maslow examineaza legaturile dintre stiinta, religie, experiente mistice, cognitie si valori, respingand ideea ca religia organizata ar fi singurul izvor al virtutilor si valorilor umane. Maslow considera ca experientele de varf nu sunt specifice doar emisarilor alesi ai lui Dumnezeu, ci fiecarui om, fiind esentiale pentru o mai buna intelegere a unui aspect cu deosebire „uman\" al existentei – nevoia de actualizare a sinelui.

Mai multe informatii
CategorieStiinte umaniste
Data aparitiei2017
EdituraTrei
ISBN978-606-40-0240-2
Numar pagini144
Tip copertaBrosata
TraducatorVlad Vedeanu
Transport GratuitNu
Ratings & Reviews

Scrieti o recenzie

Ratings & Reviews

Scrieti o recenzie

Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.