Contact: 0730 650 316
Program L - V: 08:00 - 17:00
comenzi@portokal.ro; online@portokal.ro

Regina rosie

Rating:
%
Fara stoc
Cod produs: 978-973-46-2028-9
Editura: Polirom
Autor: Philippa Gregory
Data aparitiei: 2014
Cartea Regina rosie scrisa de Philippa Gregory a aparut la editura Polirom si face parte din Colectia Biblioteca Polirom.

Cartea Regina rosie scrisa de Philippa Gregory a aparut la editura Polirom si face parte din Colectia Biblioteca Polirom.

Regina rosie (2010), al doilea roman din ciclul dedicat Razboiului celor Doua Roze, imbogateste galeria de femei puternice si influente creata de Philippa Gregory cu o figura emblematica pentru istoria Angliei: lady Margaret Beaufort, femeia ale carei ambitie, inteligenta si curaj au dus la intemeierea dinastiei Tudor. Romanul urmareste cu fidelitate destinul ei schimbator si transformarea sa uluitoare dintr-o tinara inocenta si pioasa de noua ani, silita sa se supuna fara proteste dorintelor familiei pentru a incheia o casatorie lipsita de iubire, intr-o curteana abila si hotarita. Ea nu se da in laturi de la cele mai primejdioase uneltiri, de la cele mai indoielnice aliante sau cele mai avantajoase casatorii pentru a-si vedea implinit visul cel mai fierbinte: acela de a-si vedea fiul pe tronul Angliei. Philippa Gregory zugraveste in culori vii perioada adolescentei si maturitatii sale intr-o Anglie sfisiata de rivalitatile dintre Casa de Lancaster si Casa de York si devastata de bataliile singeroase din Razboiul celor Doua Roze.

Mai multe informatii
AutorPhilippa Gregory
CategorieLiteratura contemporana
Data aparitiei2014
EdituraPolirom
Format130x200
ISBN978-973-46-2028-9
Numar pagini360
Tip copertaBrosata
TraducatorAnacaona Mindrila-Sonetto
Transport GratuitNu
Ratings & Reviews

Scrieti o recenzie

Ratings & Reviews

Scrieti o recenzie

De acelasi autor

 1. Printesa alba
  Rating:
  %
  43,30 Lei
 2. Imblinzirea reginei
  Rating:
  %
  47,95 Lei
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.