Contact: 0730 650 316
Program L - V: 08:00 - 17:00
comenzi@portokal.ro; online@portokal.ro

Regina alba

Rating:
%
Fara stoc
Cod produs: 978-973-46-1814-9
Editura: Polirom
Autor: Philippa Gregory
Data aparitiei: 2014
Cartea Regina alba scrisa de Philippa Gregory a aparut la editura Polirom si face parte din Colectia Biblioteca Polirom.

Cartea Regina alba scrisa de Philippa Gregory a aparut la editura Polirom si face parte din Colectia Biblioteca Polirom.

Inaugurand un nou ciclu de romane dedicat de asta data dinastiei Plantagenetilor, Regina alba (2009) zugraveste cu o fidelitate impresionanta una dintre cele mai intunecate si mai framantate perioade din istoria Angliei - Razboiul celor Doua Roze. Mizand pe aceeasi combinatie fascinanta intre legenda si biografie, fictiune si adevar istoric, cu care si-a obisnuit cititorii, Philippa Gregory readuce la viata una dintre figurile feminine marcante ale perioadei - regina Elizabeth Woodville - si urmareste destinul uimitor al acestei femei de o neasemuita frumusete care ajunge peste noapte, dintr-o vaduva saraca din mica nobilime, insasi regina Angliei, prin casatoria secreta cu Edward al IV-lea. O adevarata cronica de epoca, romanul reconstituie din perspectiva acesteia rivalitatile permanente dintre cele doua ramuri ale dinastiei Plantagenetilor, Casa de Lancaster si Casa de York, razboaiele violente pentru suprematie dintre Henric al VI-lea si Edward al IV-lea, intrigile complicate si tradarile infame, aliantele indoielnice si crimele pline de cruzime nelipsite din jocul puterii, atmosfera de teroare si nesiguranta care domneste pretutindeni in Anglia secolului XV.

Mai multe informatii
AutorPhilippa Gregory
CategorieLiteratura contemporana
Data aparitiei2014
EdituraPolirom
Format130x200
ISBN978-973-46-1814-9
Numar pagini432
Tip copertaBrosata
TraducatorAnacaona Mindrila-Sonetto
Transport GratuitNu
Ratings & Reviews

Scrieti o recenzie

Ratings & Reviews

Scrieti o recenzie

De acelasi autor

 1. Printesa alba
  Rating:
  %
  43,30 Lei
 2. Imblinzirea reginei
  Rating:
  %
  47,95 Lei
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.