Contact: 0730 650 316
Program L - V: 08:00 - 17:00
comenzi@portokal.ro; online@portokal.ro
9,99 Lei

Deschizi coletul inainte de plataReturnare produs in 30 de zile

Regele cu pene

Rating:
%
Fara stoc
Cod produs: 978-973-23-2878-1
Editura: Cartea romaneasca
Data aparitiei: 2009
Cartea Regele cu pene scrisa de Constantin Ciuca a aparut la editura Cartea Romaneasca si face parte din Colectia Proza.

Cartea Regele cu pene scrisa de Constantin Ciuca a aparut la editura Cartea Romaneasca si face parte din Colectia Proza.

Regele cu pene constituie debutul in proza al unui autor matur, urmarit de dorinta de a scrie Romanul. Si chiar reuseste. Compusa din doua sectiuni, „Etajul de purpura” si „Fructul zemos”, povestea se coaguleaza in jurul catorva personaje, conduse de o mana sigura in dozarea efectelor si a suspansului. Nimic ostentativ in aceasta poveste: nici lectii de viata, nici cugetari aforistice, nici locuri comune, ci naturaletea si precizia unui fir romanesc impecabil. Don Stephano, Dulcineea, Nausicaa, Maica Antoaneta. Numele lor nu sunt alese intamplator din onomastica hispanica, dar si din cea homerica, deoarece radacinile actiunii se afla in mitul literar Don Quijote si in Odiseea. Educatia exclusiv livresca a lui Don Stephano face din acesta o jucarie in mainile realitatii, configurandu-i un destin de cavaler ratacitor. Plasat in contemporaneitate, acest caracter de factura clasica reuseste performanta captarii interesului continuu al cititorului.

Mai multe informatii
CategorieLiteratura romana
Data aparitiei2009
EdituraCartea romaneasca
Format130x200
ISBN978-973-23-2878-1
Numar pagini368
Transport GratuitNu
Ratings & Reviews

Scrieti o recenzie

Ratings & Reviews

Scrieti o recenzie

Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.