facebook portokal

Contact: 0730 650 316

Program L - V: 08:00 - 18:00

comenzi@portokal.ro; online@portokal.ro

  • Pustiirea. Treptele infernului. Fata cu miros de busuioc - Ion Moraru - Editura Nicodim Cligraful

Pustiirea. Treptele infernului. Fata cu miros de busuioc - Ion Moraru - Editura Nicodim Cligraful

38,00 Lei

Disponibilitate: In stoc

Isbn: 978-606-94484-3-4
Numar pagini: 480
Data aparitiei: 2018
Limba: Romana
Format carte: 150x210
Tip coperta: Cartonata

Fii primul care evalueaza acest produs.

Deschizi coletul inainte de plataReturnare produs in 30 de zileTransport gratuitTransport gratuit

  • Descriere
  • Pareri

Detalii

Cartea Pustiirea. Treptele infernului. Fata cu miros de busuioc scrisa de Ion Moraru a aparut la edituraNicodim Cligraful in anul2018 si face parte din categoria Religie.

In Sinaxarul demnitatii romanesti si al dragostei de neam, poporul nostru are onoarea de a-l aseza si pe Ion Moraru, ca unul care s-a silit si a implinit cuvantul Mantuitorului lisus Hristos:"Ma mare dragoste decat aceasta nimeni nu are, ca cineva sufletul sa-si puna pentru prietenii sai" (loan 15, 13).

Ion Moraru este unul dintre cei care si-au pus viata pentru libertatea si demnitatea romanilor din Basarabia ocupata de Uniunea Sovietica. Si-au pus viata pentru limba si credinta atat de prigonite de ocupantii care au incercat sa impuna deznationalizarea si ateismul, si-au pus viata pentru a-l sprijini pe aproapele sa isi pastreze identitatea romaneasca.

Sute de mii de romani si-au pierdut viata in urma prigoanelor comuniste din Basarabia, nordul Bucovinei si tinutul Hertei dupa ocuparea lor de catre URSS. Dar rana a fost si mai adanca: milioane de romani au fost siliti sa nu isi mai vorbeasca limba, sa nu isi mai invete copiii ca sunt romani si sa nu il mai slaveasca pe Dumnezeu in biserica.

Doar la Judecata de Apoi vom cunoaste intregul lor martiriu. Pana atunci, carti ca cea de fata deschid ferestre catre jertfa lor si croiesc drumul pe care putem merge ca sa le sarutam ranile primite pentru noi. Aparandu-i pe romanii din Basarabia, ei au aparat intregul neam romanesc.

Precum 20 de ani in Siberia a Anitei Nandris-Cudla, Patimiri si iluminari din captivitatea sovietica a lui Radu Marculescu ori marturiile adunate in volumul Sa nu ne razbunati de monahul Moise de la Manastirea Oasa, aceasta carte vorbeste nu doar despre prigoniti si despre eroi, ci si despre adevaratii initiatori ai represiunilor.

Scrie propria ta recenzie

 1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Calitate
Pret
Valoare
Incarcare...
Va rugam sa asteptati...