Contact: 0730 650 316
Program L - V: 08:00 - 17:00
comenzi@portokal.ro; online@portokal.ro
30,00 Lei

Deschizi coletul inainte de plataReturnare produs in 30 de zile

Proiectul Hades

Rating:
%
Fara stoc
Cod produs: 978-973-749-742-0
Editura: Universitara
Autor: Joe Moore, Lynn Sholes
Data aparitiei: 2010
Cartea Proiectul Hades scrisa de Joe Moore si Lynn Sholes a aparut la editura Universitara si face parte din Colectia Thriller & mystery.

Cartea Proiectul Hades scrisa de Joe Moore si Lynn Sholes a aparut la editura Universitara si face parte din Colectia Thriller & mystery.

Proiectul Hades – o denumire elocventa pentru un proiect inspaimantator, pus la cale de Fortele Raului. Dupa pierderea bataliei pentru cucerirea Raiului, Lucifer si ingerii rebeli au fost alungati din Paradis si condamnati pentru eternitate la Lumea intunericului. Dornic sa se razbune si vazand ca omul este vulnerabil si poate fi ispitit, Lucifer-Satana inventeaza metode din ce in ce mai sofisticate de a impiedica sufletele oamenilor sa intre in imparatia Cerurilor. El isi aduna o noua armata, Armata Rubiniilor, formata din descendentii ingerilor Decazuti (Nephilini), care detin importante functii politice, administrative, financiare, strategice, pana la cel mai inalt nivel. Acestei Forte a Raului i se opune o tanara ziarista de la Sattelite News Network (SNN), Cotten Stone, specializata in antichitati religioase, protagonista unei intregi serii pline de mistere, luptand pentru apararea Binelui. Proiectul Hades nu este altceva decat o noua incercare a Fortelor Raului de a prelua suprematia asupra omenirii. El consta intr-un plan diabolic de virusare a tuturor calculatoarelor, urmand sa afecteze toate sistemele globale, de la cele bancare, de aparare, comunicatiile, transporturile, utilitatile, pana la retelele energetice, ceea ce ar fi dus la o blocare completa a tuturor resurselor si la crearea unui haos general, omenirea autodistrugandu-se. La capatul unui drum foarte anevoios, labirintic, presarat cu crime, rapiri, urmariri, Cotten Stone, ajutata de cardinalul John Tyler, istoric al Bibliei, presedintele agentiei Venatori – serviciul secret la Vaticanului -, reuseste sa dejoace toate planurile Fortelor Raului, sa gaseasca inainte de acestea un element enigmatic – thodiumul – absolut necesar pentru stocarea unei cantitati uriase de informatii in computerul cuantic, un supercomputer deosebit de important pentru viteza sa extraordinara de procesare a datelor si puterea de incriptare, cu consecinte nemaipomenite in domeniul sigurantei globale. De fapt, acest element nu ar fi altceva decat seva cristalizata secretata de Pomul Vietii, din care Noe si-a construit Arca, si care s-ar pastra doar in sulita cu care Iisus Hristos a fost impuns in piept atunci cand se afla pe Cruce.

Mai multe informatii
AutorJoe Moore, Lynn Sholes
CategorieHorror/Thriller/Mistery
Data aparitiei2010
EdituraUniversitara
Format130x200
ISBN978-973-749-742-0
Numar pagini430
Tip copertaBrosata
Transport GratuitNu
Ratings & Reviews

Scrieti o recenzie

Ratings & Reviews

Scrieti o recenzie

De acelasi autor

Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.